MRS Inflation Bag

45 

Vakiona oleva nyloninen ilmapussi täyttää MRS-packraft-veneet. 8-10 täyttökertaa saavutetaan pääasiallinen tilavuus, ja loppusäätö tehdään suuventtiilin avulla, jolloin veneen ylipuhaltaminen ei ole mahdollista. Uudelleenpuhallus saattaa olla tarpeen kylmän veden jälkeen. Prosessi vie 5-10 minuuttia harjoittelun myötä. Tämä pussi, joka on yhteensopiva vain MRS-kiinnikkeiden kanssa, on korvike vahingoittuneelle tai kadonneelle pussille.

Saatavuus: 1 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES3MRIBL0 Osastot: , ,

Tuotteen kuvaus

Vakiona MRS-packraft-veneisiin kuuluu nyloninen ilmapussi, jolla vene täytetään. Tämä pussi on yksinkertaistettu versio palkeesta, johon kuuluu vain nylonpussi ja venttiilisovitin. Veneen muoto saadaan aikaan työntämällä ilmapussista ilmaa veneeseen, ja pääasiallinen tilavuus saadaan 8-10 täyttökerralla. Loppusäätö tehdään suuventtiilin avulla. Tällä menetelmällä veneen ylipuhaltaminen ei ole mahdollista, mutta uudelleenpuhallus saattaa olla tarpeen kylmän veden jälkeen. Hieman harjoittelun jälkeen tämä prosessi voidaan suorittaa 5-10 minuutissa.

Tämä tuote on tarkoitettu korvaamaan vahingoittunut tai kadonnut ilmapussi ja se on yhteensopiva vain MRS-kiinnikkeiden kanssa.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: silikoninailon ja muovisovitin
  • Paino: 200g

Arvostelut

Anfibio

Vuonna 2011 ystävysten perustama Anfibio Packrafting on reppulauttoihin erikoistunut yritys. Anfibiossa uskotaan, että vastuullisten käytäntöjen tulee olla olennainen osa liiketoimintaa. Yritys sitoutuu vastuullisuuteen ja kunnioittamaan ihmisoikeuksia maailmanlaajuisissa toimitusketjuissaan.