Etusivu Anfibio

Anfibio

Anfibio Packrafting Store on veneiden myyjä ja sen taustalla toimii Schellin & Kreinacker GbR. Yritys sijaitsee Leipzigissa, Saksassa ja se on perustettu vuonna 2011.
Anfibion taustalla ovat ystävykset Marc Kreinackerin ja Sven Schellinin, joilla oli pitkään ollut yhteinen intohimo ulkoilua ja vesiurheilua kohtaan. Ystävykset tapasivat alun perin vuonna 2003 matkalla Kanadaan. Heidän yhteinen intohimonsa ulkoilua kohtaan oli alku lukemattomille tuleville retkille ja pitkälle ystävyydelle. Myöhemmin kuvaan tuli ultrakevyt vaellus. Melojien packrafting oli looginen yhdistelmä, joka inspiroi kasvavaa samanmielisten ihmisten yhteisöä lehtien ja blogien raporteilla. Marc ja Sven keksivät yhdessä monia uusia ideoita materiaaleista ja rakentamisesta koskien melontaa.
Vuonna 2011 bu Anfibion rekisteröitiin ja sen tavoitteena on antaa ihmisille mahdollisuus kokea luovia matkoja maalla ja vedessä. Sen missio on valita, kehittää ja tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat vapauden tunteen maan ja veden välillä. Anfibion tuotteilla pyritään edistämään oikeudenmukaista ja kestävää elämäntapaa kaikille.
Anfibiossa uskotaan, että vastuullisten käytäntöjen tulee olla olennainen osa liiketoimintaa. Yritys sitoutuu siksi selkeästi sosiaaliseen ja ekologiseen vastuullisuuteen. Se sitoutuu kunnioittamaan ihmisoikeuksia maailmanlaajuisissa toimitusketjuissaan. Lisäksi se on syvästi yhteydessä luontoon ja pyrkii vaikuttamaan sen suojeluun.