Etusivu Ivalon Eräsoppi

Ivalon Eräsoppi

Ivalon kylä on portti Länsi-Euroopan laajimmille erämaa-alueille. Reilun poronkuseman päästä löytyy muiden muassa Urho Kekkosen Kansallispuisto, Lemmenjoki, Kevo, Paistunturi, Muotkatunturi, Kaldoaivi, Vätsäri, Tsarmitunturi ja Norjan puolen koko Finnmark.

Siksipä päätimme perustaa laadukkaan ja kattavan valikoiman Outdoor-varustemyymälän ja -vuokraamon juuri Ivaloon. Toki päätöstä kaupan paikasta helpotti se että olemme itse Ivalolaisia.

Ivalon Eräsoppi on erityisesti Lapin alueen ulkoiluun ja retkeilyyn soveltuvien varusteiden myyjä ja vuokraaja. Eräsopin henkilökunta koostuu paikallisista eräoppaista ja matkailun ammattilaisilta joten välinetiedon lisäksi saat myös tietoa alueen retkikohteista ja noihin kohteisiin soveltuvista varusteista.

Pyrimme pitämään aina hyllyssä kaasut, varaosat, retkiruoat ym jolla rinkat ja ahkiot saa täytettyä matkalla kohteeseen.

Erävuokraamo & Erädivari –
Aina ei tarvi, tai kannata ostaa uutta

Eräsopin myymälän yhteydessä toimii Erävuokraamo ja Erädivari. Myymme, vuokraamme, ostamme ja vaihdamme käytetyt kesä- ja talvivaellusvarusteet. 

Matkalla Näätämöjoen packraft seikkailullesi tai Hammastunturin hiihtovaellukselle voit ostaa ja vuokrata meiltä varusteita mukaan, ja taas takaisin tullessasi palauttaa, vaihtaa tai myydä välineistöä.

Myymälämme ja vuokraamo sijaitsee Ivalon kylän keskustassa, 10 kilometrin päässä Ivalon Lentoasemalta. Eräsopin yhteydessä toimii myös Erätaksi. Erätaksin Mauri-Juhani kyyditsee vaeltajat, kalastajat, metsästäjät ja marjastajat metsiin koko Pohjois-Lapin alueella.

Tule käymään ja keitämmä kahvit.

Eräsopin porukka

Albi
Elisa
Aleksi
Joonas
Ossi
Sanna
Roisto
Juhani