Marttiini Tulukset

10,90 

Käytännöllinen tulentekoväline eränkäyntiin

Varasto loppu

EAN: 6416885846963 Tuotetunnus (SKU): WES121123 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Jos tulitikut pääsevät kastumaan, magnesiumista valmistetuilla tuluksilla saat aina tulen tehtyä. Sopivaa sytykettä ovat esimerkiksi tuohi, kuiva sammal tai jäkälä.

Järjestä tulta tehtäessä sytykkeille suojainen paikka, vaikkapa lumeen tehty kuoppa.  Tuluksesta reippaasti raapaisemalla irtoaa kipinäsuihku, joka tulee suunnata suoraan sytykkeisiin. Tarvittaessa tuluksista voi varovasti raaputtaa magnesiumjauhetta sytykkeiden päälle, sillä se helpottaa sytyttämistä entisestään.

Kun sytykkeet on saatu syttymään, tuli ruokitaan hiljalleen kunnon nuotioksi lisäämällä tasaisesti sopivaa kuivaa materiaalia. Muista aina turvallisuus tulenteossa!

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Magnesium / kahva polypropeeni
  • Paino: 29 g
  • Pituus: 10 cm

Videot

Marttiini

Seppä Janne Marttiini perusti Marttiinin puukkotehtaan Rovaniemelle vuonna 1928. Hän päätti silloin luoda käyttöesineitä, joiden suunnittelun lähtökohtana olivat käyttäjien tarpeet, korkea laatu ja äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut puukot.

Martiini-puukot on tehty kotimaisesta puusta, nahasta ja poronsarviluusta. Tuotteet ovat käytännöllisiä ja niiden materiaalit on valittu käyttötarkoitukseen sopiviksi. Puukkojen valmistuksessa käytetään käsityöperinteitä ja ammattitaitoa hyödyksi yhdessä nykyaikaisen teknologian kanssa.