Etusivu Retkeily ja Vaellus Puukot ja työkalut Marttiini Lapinleuku 250 puukko

Marttiini Lapinleuku 250 puukko

103,90 

Leukupuukko perinteitä vaaliville eränkävijöille

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WES250010 Osastot: ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Leuku on isokokoinen veitsi, jota on käytetty pohjolassa kautta aikain. Leuku on toiselta nimeltään stuorra niibas, joka tarkoittaa isoa veistä.

Leuku sopii erinomaisesti niin aktiivisesti puukkoa käyttäville erästelijöille, metsästäjille ja lahjapuukoksi. Lapinleuku 250 on kooltaan jykevää tekoa niin kahvan kuin terän osalta.

Ruostumaton kromiterästerä sekä tuppi on kuvioitu perinteisin lappilaisin teemoin. Visakoivuisesta kahvasta saa muotoilunsa ansiosta tukevan otteen.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Terä ruostumaton kromiteräs / kahva lakattu koivu
  • Kuvioitu nahkatuppi
  • Terän pituus: 16 cm
  • Pituus: 27 cm

Videot

Arvostelut

Marttiini

Seppä Janne Marttiini perusti Marttiinin puukkotehtaan Rovaniemelle vuonna 1928. Hän päätti silloin luoda käyttöesineitä, joiden suunnittelun lähtökohtana olivat käyttäjien tarpeet, korkea laatu ja äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut puukot.

Martiini-puukot on tehty kotimaisesta puusta, nahasta ja poronsarviluusta. Tuotteet ovat käytännöllisiä ja niiden materiaalit on valittu käyttötarkoitukseen sopiviksi. Puukkojen valmistuksessa käytetään käsityöperinteitä ja ammattitaitoa hyödyksi yhdessä nykyaikaisen teknologian kanssa.