Marttiini Damascus puukko

649 

Uniikki ja huippulaatuinen puukko

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WES557010W Osastot: ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Marttiini Damascus -puukon terä on valmistettu ruostumattomasta Damascus-teräksestä. Terässä on yhdistelty kahta eri huippulaatuista teräsmateriaalia yhteensä 120 kerrokseen erityistä valmistustekniikkaa käyttäen. Kahden eri materiaalin vuorottelu ja terän moninaiset käsittelyt tuovat esiin henkeäsalpaavan kauniin kuvion terän pintaan.

Puukon kahva on huolella käsiteltyä ja muotoiltua suomalaista visakoivua. Damascus-puukon helat ovat pronssivalua. Terän kaunis kuvio toistuu yksityiskohtaisesti kahvan päässä olevassa helassa, joka viimeistelee ylellisen ulkomuodon. Ruskea tyylikäs tuppi on valmistettu laadukkaasta nahasta.

Marttiini Damascus -puukot numeroidaan valmistusvuosittain, joten jokainen puukko on yksilöllinen keräilykappale.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Terä Damascus-teräs RWL34 & PMC27, HRC 60 / kahva vahattu visakoivu
  • Nahkatuppi
  • Terän pituus: 10 cm
  • Pituus: 20 cm

Videot

Arvostelut

Marttiini

Seppä Janne Marttiini perusti Marttiinin puukkotehtaan Rovaniemelle vuonna 1928. Hän päätti silloin luoda käyttöesineitä, joiden suunnittelun lähtökohtana olivat käyttäjien tarpeet, korkea laatu ja äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut puukot.

Martiini-puukot on tehty kotimaisesta puusta, nahasta ja poronsarviluusta. Tuotteet ovat käytännöllisiä ja niiden materiaalit on valittu käyttötarkoitukseen sopiviksi. Puukkojen valmistuksessa käytetään käsityöperinteitä ja ammattitaitoa hyödyksi yhdessä nykyaikaisen teknologian kanssa.