Marttiini Martef Nylkykoukku

71,90 

Martef-pinnoitettu nylkykoukku

Saatavuus: 2 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 6416885227366 Tuotetunnus (SKU): WES378024T Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Nylkykoukku on erinomainen apuväline hirvieläinten avaamiseen ja nylkemiseen, mutta ei kuitenkaan sovellu luiden halkaisemiseen. Hamarapuolella olevalla koukulla eläimen avaaminen käy näppärästi ja pyöreä terämalli takaa vuodan irtoamisen ehjänä ja siististi. Koukkuosan teroittaminen onnistuu puikkomallisella teroittimella.

Likaa ja kosteutta hylkivä Martef-pinnoite pienentää kitkan lähes olemattomiin ja samalla suojaa terää korroosiolta. Oranssi kumikahva ja sormisuojahela takaavat koukun turvallisen käytön. Ruostumattoman kromiterästerän teroituskulma mahdollistaa nylkykoukun käytön myös normaalin puukon tapaan.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Terä ruostumaton kromiteräs / kahva kumiseos
  • Musta nahkatuppi
  • Terän pituus: 11 cm
  • Pituus: 25 cm

Videot

Arvostelut

Marttiini

Seppä Janne Marttiini perusti Marttiinin puukkotehtaan Rovaniemelle vuonna 1928. Hän päätti silloin luoda käyttöesineitä, joiden suunnittelun lähtökohtana olivat käyttäjien tarpeet, korkea laatu ja äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut puukot.

Martiini-puukot on tehty kotimaisesta puusta, nahasta ja poronsarviluusta. Tuotteet ovat käytännöllisiä ja niiden materiaalit on valittu käyttötarkoitukseen sopiviksi. Puukkojen valmistuksessa käytetään käsityöperinteitä ja ammattitaitoa hyödyksi yhdessä nykyaikaisen teknologian kanssa.