Etusivu Erävuokraamo Fjällräven Abisko Shape 2 Teltta Erävuokraamo
Erävuokraamo

Fjällräven Abisko Shape 2 Teltta Erävuokraamo

Vuokrat alkaen 40 

Kevyt ja vahva tunneliteltta

Kaikki yhteensä: € ()
Pois lukien mahdolliset lisävarusteet
Palautusaika päivää
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES2362RENTAL Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Kevyt ja vahva neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa on painoa säästävä matalaprofiilinen malli ja tilava absidi. Erinomainen ilmanvaihto, mukaan lukien uusi kätevä toiminto, jonka ansiosta voit kääriä ulkoteltan ylös molemmista päistä.

Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta, korkealaatuista TripleRip-nailonia, jonka innovatiivisessa rakenteessa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta. Kulutukselle alttiimmat, lähinnä maata olevat alueet on vahvistettu kestävämmällä, paksummalla kankaalla, kun taas vähäisemmällä kulutuksella olevissa osissa on käytetty kevyempää kangasta.

Sisäteltassa on kangasoven lisäksi tiheärakenteinen hyttysverkko-ovi. Absidissa on hyvät tilat varusteille ja ruoanlaitolle. Sisäänkäynti on teltan sivulla, minkä ansiosta tila voidaan käyttää hyvin hyödyksi.

Tämä tuote vuokrattavissa toistaiseksi vain noudolla ja palautuksella Ivalon kivijalkakauppaan

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Ulkoteltta 20D TripleRip polyamidi / sisäteltta 15D ripstop polyamidi / pohja 40D polyamidi
  • Kahden hengen malli
  • Vesipilariarvo: Ulkoteltta 3000 / pohja 6000 mm
  • Sisäteltassa kaksi isoa ja kaksi pientä verkkotaskua
  • Alumiinikaaret (3 kpl)
  • V-profiilin alumiinikiilat
  • 2 mm Dyneema-myrskynarut (vetolujuus 160 kg)
  • Mitat pakattuna: 40 x 16 cm
  • Paino: 2.59 kg

Arvostelut

Fjällräven

Åke Nordinin vuonna 1960 perustama Fjällräven AB on ruotsalainen retkeilyvarusteyritys, joka valmistaa muun muassa reppuja, ulkoiluasusteita, telttoja, päähineitä ja takkeja.

Yrityksen päätavoitteena on kehittää toiminnallisia, kestäviä ja ajattomia retkeilytuotteita – Vastuullisesti luontoa, eläimiä ja ihmisiä kohtaan.

Fjällräven valmistaa tuotteita luonnon ehdoilla, kehittämällä pitkäikäisiä varusteita sekä asettamalla itselleen ja tavarantoimittajilleen tiukat standardit. Yritys siirtyi vuonna 2012 käyttämään hiilifluoridivapaita pintakyllästeitä koko tuotevalikoimassaan. Täysin jäljitettävää untuvaa Fjällräven on käyttänyt tuotteissaan jo vuodesta 2014.