Etusivu SUP & Packraft Tarvikkeet Anfibio Wideseat istuin selkänojalla

Anfibio Wideseat istuin selkänojalla

59 

Ilmatäytteinen istuin Anfibio reppulautoille

Saatavuus: 2 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES3AFS2K00 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Anfibio Wideseat selkänojalla

Anfibio PackSeat on istuinvaihtoehto Anfibio packraft-malleihin, joka ei sisälly pakettiin(esimerkiksi, Anfibio Rebel 2K). Tästä syystä se voidaan ostaa erikseen, korvaavana tai lisävarusteena. Se on myös yhteensopiva laajalla skaalalla muiden packraftien ja venetyyppien kanssa. Ennen ostopäätöstä, suosittelemme tarkastamaan veneen sisämitat yhteensopivuuden varmistamiseksi.

Perusmuodossaan Anfibio WideSeat on identtinen Anfibio PackSeatin kanssa(materiaali, kiinnitys, rakenne) – siinä on suljettu pinta ja täysin integroitu selkänoja lisäämään mukavuutta.

WideSeat puolestaan erottuu suuremmalla pituudella ja leveydellä. Se istuu tiiviimmin veneeseen(hieman mallista riippuen) ja tarjoaa korkeamman istuma-asennon, jonka ansioista saat ryhdikkäämmän melonta-asennon, paremman yleiskuvan ja kontrollin veneeseen. Se tekee melomisesta miellyttävämpää, eritoten pitkillä matkoilla, kuten kalastaessa ja nopeasti virtaavassa vedessä.

Käyttö

Istuimessa on solki, joka kiinnitetään hihnalla(vakiovaruste Anfibio malleissa, asennettava muihin malleihin). Koska istuinta ei tarvitse kiinnittää pysyvästi, sitä voidaan käyttää myös muissa packrafteissä tai veneissä.

Suuriin osa käyttäjistä, pitää tasaista ja kiinnitettyä istuinpintaa mukavampana(toisin kuin esim. hevosenkengän muotoiset). Sitä voidaan käyttää myös retki-istuimena tai tyynynä.

Anfibio WildSeat painaa 295 grammaa ja on edelleen reppuun mahtuva, mutta ei ole kevein mahdollinen. Anfibio Packseat tai Anfibio PackSeat Light ovat keveämpiä vaihtoehtoja.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: PU-pinnoitettu Oxford nylon
  • Kaksi väliseinää
  • Solkikiinnitys
  • Paino: 295 g
  • Mitat: 50 x 38 x 15 cm

Arvostelut

Anfibio

Vuonna 2011 ystävysten perustama Anfibio Packrafting on reppulauttoihin erikoistunut yritys. Anfibiossa uskotaan, että vastuullisten käytäntöjen tulee olla olennainen osa liiketoimintaa. Yritys sitoutuu vastuullisuuteen ja kunnioittamaan ihmisoikeuksia maailmanlaajuisissa toimitusketjuissaan.