Etusivu SUP & Packraft Tarvikkeet Anfibio Vertex Tour Mela

Anfibio Vertex Tour Mela

129 

Kaksilapainen mela

Varasto loppu
Keltainen
Musta
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES2AFVTV Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Anfibio Vertex Tour Mela

Vuonna 2021 Vertex mela uudelleen muotoiltiin täysin(“Tour”). Säilytettiin suuri lavan pinta ja optimaalinen muotoilu, mutta se on paljon kevyempi ja houkuttelevampi hinta-laatusuhteeltaan. Sen pituutta ja kulmaa voidaan nyt säätää puristin lukon avulla.

Neljäosaisessa melassa on kiillotettu lasikuituvarsi, joka lisää pitoa ja auttaa siten välttämään rakkuloita kierrettyyn lasikuituun verratessa. Vahvasss nailon lavassa on pieni v-kulma, joka edistää melan hyvää tarttumista veteen ja huolitellut reunat auttavat melonnassa. Molemmat, lavat ja varsi on vahvistettu lasikuidulla, mikä tekee niistä murtumattomia.

Käyttö

Anfibio Vertex Tour on suunniteltu retkeilyyn, mutta voidaan myös käyttää virtaavassa vedessä. Koska lavat ovat pienemmät kuin meidän Anfibio Smash:issä, veto on pehmeämpi. Jos haluat kovempaa melomista, suosittelemme Smash:iä. Vaikkakin, Verex:issä on suurempi lapa-alue kuin Wave:ssa.

Se on hyvä ja monipuolinen mela, jossa on kohtuullinen jäykkyys ja kevyt paino, joka tarjoaa hyvän vastineen rahalle.

Huomautus: Melan hihnaa(lisävaruste) suositellaan vain avovesille ja virtauksiin jossa ei ole vaahtopäitä.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Varsi lasikuitu / lapa Nylon-lasikuitu
  • Neliosainen
  • Pituusäätö: 210 – 225 cm
  • Segmentti: 63 cm
  • Lapojen pituus: 45 x 18.5 cm
  • Lapojen vapaasti säädettävä kulma
  • Paino: 890 g

Arvostelut

Anfibio

Vuonna 2011 ystävysten perustama Anfibio Packrafting on reppulauttoihin erikoistunut yritys. Anfibiossa uskotaan, että vastuullisten käytäntöjen tulee olla olennainen osa liiketoimintaa. Yritys sitoutuu vastuullisuuteen ja kunnioittamaan ihmisoikeuksia maailmanlaajuisissa toimitusketjuissaan.