Anfibio Skeg Evä

15 

Evä Anfibion reppulautoille

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES4AFSK0XV Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Anfibio Skegi/Evä

Skegi tai evä parantaa veneen ohjattavuutta ja nopeutta, sekä melonta tehokkuutta. Jos vaikka vain hidastat tai lopetat melomisen, se auttaa pitämään veneen oikean suunnan(kuvien ottamisen ajaksi, vaatteiden lisäämisen, eväiden syönnin, jne.). Se toimii parhaiten käytettävänä virtaamattomissa avovesissa. Evä(tai kolme) auttaa välttämään veneen driftaamista, aivan kuten suksien metallireuna.

Anfibio Evä on pieni ja kevyt suunniteltu eritoten packraftien tarpeisiin. Se on hienosäädetty keveyden ja tehokkuuden maksimoimiseksi. Pinta, muoto ja paino(minimaalinen 85 grammaa) Anfibio Skegissä on tasapainossa. Tämä tuottaa halutun vaikutuksen melottaessa, mutta evä on silti helposti kuljetettavissa ja se voidaan kantaa reppuretkillä mukana. Sen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta, sitä voidaan käyttää packrafteissä myös matalissa vesissä. Mutta suositellaan, että Anfibio evä irrotetaan mataliin vesiin mentäessä, jos pohjakosketus on mahdollinen. Helppo asennus ja irrotus mahdollistaa nopean vaihdon eri syvyisiin vesiin.

Retki: Evä virtaavissa vesissä

Virtaaviin vesiin, evä?! Kyllä! Niin kauan kuin vesistö on avoin, tarpeeksi syvä ja vettä on riittävästi. Jokaisessa surffilaudassa on useampi evä ihan syystä. Evä on käytännöllinen muutoinkin kuin surffatessa. Esimerkiksi kanoottimelojat, jotka melovat molemmilta puolin kanoottia tai käyttävät jopa moottorikäyttöistä potkuria perässä, työntövoima kaksilapaisella melalla aiheuttaa pyörimisliikkeen kanootin pituussuunnassa, joten energia muuttuu vain osittain työntövoimaksi(packrafteissä tyypillisesti noin 60%).

Eteenpäin suuntautuva melan liike on aina pyörimisen ja eteenpäin suuntautuvan impulssin yhdistelmä. Syvä melonta-asento voi vähentää efektiä, mutta virtaavassa vedessä vahvoja melan vetoja tarvitaan usein, joka lisää pyörimisliikettä ja vähentää melomistehokkuutta entisestään.

Nyt evä tai skegi tulee tarpeeseen, se minimoi veneen pyörimisliikkeen, melan vedoista riippumatta ja antaa sinulle enemmän työntövoimaa(noin 20%), tai kovemman vauhdin virtaavassa vedessä.

Ajamisen tunne(avoimessa) virtaavassa vedessä muuttuu dramaattisesti. Se avaa täysin uusia packraft reittejä ja mahdollisuuksia virtaavan veden osuuksilla. Vaikutus on suurempi koska packraftit ovat lyhyitä, helppoja kääntää ja hieman hitaampia. Joten jos olosuhteet sallivat, anna sille mahdollisuus!

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Polyeteeni
  • Mitat: 24.5 x 8.5 cm
  • Paino: 85 g

Arvostelut

Anfibio

Vuonna 2011 ystävysten perustama Anfibio Packrafting on reppulauttoihin erikoistunut yritys. Anfibiossa uskotaan, että vastuullisten käytäntöjen tulee olla olennainen osa liiketoimintaa. Yritys sitoutuu vastuullisuuteen ja kunnioittamaan ihmisoikeuksia maailmanlaajuisissa toimitusketjuissaan.