Etusivu SUP & Packraft Tarvikkeet Anfibio heittoliina

Anfibio heittoliina

42 

Kevyt heittoliina

Saatavuus: 6 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES6AFRL18 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Amphibian Pelastusköysi

Pelastusköysi on tehokkaampi versio Anfibion heittopussista. Köydessä, toisin kuin LifeLinessa, on Dyneema ydin. Tämä tekee siitä raskaamman, mutta siinä on myös enemmän pitoa ja sitä voidaan käyttää teknisimmissä pelastuksissa(kuten erilaisilla laskeutumislaitteistoilla). Vetokestävyys on kolme kertaa suurempi kuin ihmisen pitovoima(1150kg).

Heittoköysi on tärkein pelastusväline, kaikille veneilijöille. Se on pakollinen varuste kaikille virtaavan veden kulkijoille. Sama kuin vuorikiipeilijöiden köydet, tämä on aivan yhtä tärkeä turvaväline. Sen avulla voit myös hinata venettä ja pelastaa vedenvaraan joutuneita, erityisesti jos he ovat jumissa kuopassa, kiven takana tai matalan sillan alla. Sitä käytetään yleisesti suojaamaan vaikeissa paikoissa.

Heittopussi on myös monikäyttöinen esine. Sitä voidaan käyttää riippunaruna, kuivaamaan kastuneet melontaverusteet, teltan/suojan langoittamiseen, suojamaan ruoat karhuilta ja muilta villieläimiltä tai tavaran varastoimiseen alemmille tasoille köyden avulla. Köysi on hyödyllinen monissa tilanteissa millä tahansa matkalla.

Pidä myös mielessä, että heittoköyden käyttäminen tarvitsee harjoitusta. Internetissä on paljon ohjeita ja jopa kursseja on saatavilla.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Köysi polypropeeni/dyneema / pussi ripstop nylon
  • Kelluva, UV:n ja homeenkestävä
  • Venyvyys: <3 %
  • Pituus: 18 m
  • Paino: 395 g

Arvostelut

Anfibio

Vuonna 2011 ystävysten perustama Anfibio Packrafting on reppulauttoihin erikoistunut yritys. Anfibiossa uskotaan, että vastuullisten käytäntöjen tulee olla olennainen osa liiketoimintaa. Yritys sitoutuu vastuullisuuteen ja kunnioittamaan ihmisoikeuksia maailmanlaajuisissa toimitusketjuissaan.