Etusivu SUP & Packraft Tarvikkeet Anfibio Inflation Bag L

Anfibio Inflation Bag L

28 

Useimpiin packraft-veneisiin kuuluu vakiona täyttöpussi, jolla veneen muoto luodaan ilmalla, tyypillisesti vaatien 8-10 täyttökertaa. Loppusäätö tehdään suuventtiilillä, mikä estää ylipuhaltamisen. Uudelleenpuhallus voi olla tarpeen kylmän veden jälkeen. Prosessi vie 5-10 minuuttia harjoittelun myötä. Tämä suurempi korvaava pussi sopii Anfibio-venttiileihin ja on ihanteellinen suuremmille Anfibio Packrafts -veneille (TXL, Omega, Rebel Duo).

Saatavuus: 2 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES3AFIBL0 Osastot: , ,

Tuotteen kuvaus

Anfibio-täyttöpussi

Useimpien packraft-veneiden vakiovarusteisiin kuuluu täyttöpussi. Tämä ilmapussi on perusversio palkeesta, joka koostuu vain nylonpussista ja venttiilisovittimesta. Pääosa ilmamäärästä saadaan 8-10 toistolla. Loppusäätö tehdään suuventtiilin avulla. Tällä menetelmällä ei voi ylipuhalleta venettä, mutta kylmän veden jälkeen saattaa olla tarpeen uudelleenpuhallus. Vähän harjoittelun jälkeen koko prosessi voidaan suorittaa 5-10 minuutissa.

Tämä ylisuuri ilmapussi on sopiva korvike vahingoittuneen tai kadonneen tilalle, ja se on yhteensopiva vain Anfibio-venttiilien kanssa. Suositellaan suuremmille Anfibio Packraft -veneille (TXL, Omega, Rebel Duo).

Tekniset tiedot

Materiaali: Silikoninailon, muovinen venttiilisovitin

Arvostelut

Anfibio

Vuonna 2011 ystävysten perustama Anfibio Packrafting on reppulauttoihin erikoistunut yritys. Anfibiossa uskotaan, että vastuullisten käytäntöjen tulee olla olennainen osa liiketoimintaa. Yritys sitoutuu vastuullisuuteen ja kunnioittamaan ihmisoikeuksia maailmanlaajuisissa toimitusketjuissaan.