Etusivu SUP & Packraft Tarvikkeet Anfibio Käsipumppu

Anfibio Käsipumppu

10 

Käsikäyttöinen ilmapumppu

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): WES4AFHP00 Osastot: , Avainsana tuotteelle
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Anfibio Käsipumppu

Huolimatta matalapaineisesta rakenteesta(Ensisijaisesti käytetään täyttöpussia tai puhallusventtiiliä), kaikki packraftit hyötyvät ylimääräisestä paineesta(enemmän kuin keuhkoistasi löytyy). Se tekee veneestä tiukemman ja reagoivamman, eritoten virtaavassa vedessä, sekä pitkät yhden melojan ja kahden melojan veneet. Jäykempi runko parantaa suorituskykyä. Tai olet vain kyllästynyt paineistamaan venettäsi keuhkoillasi, etenkin jos sitä täytyy tehdä jatkuvasti. Pitkä täyttöputki mahdollistaa käytön veneen sisällä( veneestä ei tarvitse poistua). Se on myös hygieenisempi, varsinkin kun useat ihmiset käyttävät sitä Covid-19 aikana.

Pumppua suositellaan erityisesti suurempiin malleihin(kahden hengen packraftit) tai virtaavin vesiin, jossa absoluuttinen veneen kontrolli on ehdoton. Veden ja ilman lämpötilan erosta johtuvan paineen käsipumppu pystyy helposti eliminoimaan.

Pieni pumppu mahtuu helposti päiväreppuun tai DeckPackiin ja on siten aina käytettävissä tarvittaessa. Yhteensopiva Anfibio, MRS ja mahdollisesti myös muihin venttiileihin. Sen 70 cm pitkä putki mahdollistaa miellyttävän ja hygieenisen käytön, sekä estää kosteuden pääsyn veneeseen. Veneet kestävät ylimääräistä painetta hienosti, niissä ei kuitenkaan ole paineenalennusventtiiliä, joten paineistuksessa tulee olla varovainen, erityisesti kylmässä vedessä, kuumana päivänä. Maalaisjärki ja intuitio ohjaavat sinut oikeaan suuntaan.

Veneen ei ole koskaan nähty räjähtävän! Kuten aiemmin todettiin, paineenhallinta on kuitenkin sinun vastuullasi.

Tekniset tiedot

  • Mitat: 7 x 2.9 cm
  • Paino: 125 g

Arvostelut