Ale!

Vai-Ko Kultakero Earflap Lippis

37,40 

Villalippis korvaläpillä

Varasto loppu
Amber Brown
Coffee Brown
Light Grey
Musta
Spruce Green
Vihreä
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES22KKEFCV Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Kultakero Earflap suojaa talven auringonsäteiltä ja pitää pään lämpimänä kylmässä tuulessa. Säädettävä nauhakiristys takana mukavan istuvuuden.

Kultakero Earflap on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Pohjois-Suomen erämaasta inspiraation saaneen lippis on saanut nimensä Pyhä-Luoston kansallispuiston kuuluisimman Kultakeron huipun mukaan.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 50 % kierrätetty villa, 50 % kierrätettyä polyester / vuori 100% Polar Fleece polyesteri
  • Säädettävä koko
  • Kultakero-nahkalogo
  • Käsinpesu alle 30°C
  • Päänympärys: 53 – 60 cm

Arvostelut

Vai-Ko

VAI-KØ on suomalainen merkki, joka on erikoistunut ekologisesti ja eettisesti tuotettuihin merinovillapipoihin ja -asusteisiin. Tuotteissa käytetään laadukasta ekomerinovillaa, jolla on sekä Bluesign-, että GOTS-sertifikaatit. Villa käsitellään ja värjätään Euroopassa ja tuotteet valmistetaan Suomessa.

Nimi VAI-KØ tulee suomen kielen sanasta “vaiko” joka kysyy vaihtoehtoa. VAI-KØ haluaakin tarjota vaihtoehdon joka on vastuullinen ja kunniottaa luontoa. Parhaiden mahdollisten kestävien ja ekologisten materiaalien käyttäminen ja yhteistyö vain eettisesti toimivien valmistajien kanssa takaa kuluttajille korkealaatuiset ja oikeudenmukaisesti valmistetut tuotteet.