Etusivu Retkeily ja Vaellus Vaatteet T-paita Vai-Ko Kantarelli T-paita

Vai-Ko Kantarelli T-paita

39,90 

Sieniaiheinen t-paita

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESBNVDHR76765 Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Hauskalla sieniprintillä varustettu Vai-Ko t-paita on täydellinen lisä vaatekaappiin. Klassinen pyöreä pääntie ja lyhyet hihat tekevät t-paidasta hyvän kumppanin monenlaiseen aktiviteettiin, aina kaupungista erämaahan.

Luomupuuvillasta valmistettu Kantarelli t-paita ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita, säästää vettä tavanomaiseen puuvillaiseen paitaan verrattuna ja on parempi viljelijöiden terveydelle.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 100% luomupuuvilla
  • 180 gsm
  • GOTS-sertifioitu materiaali
  • Etu- ja selkäprintti
  • Valmistettu Intiassa

Vai-Ko

VAI-KØ on suomalainen merkki, joka on erikoistunut ekologisesti ja eettisesti tuotettuihin merinovillapipoihin ja -asusteisiin. Tuotteissa käytetään laadukasta ekomerinovillaa, jolla on sekä Bluesign-, että GOTS-sertifikaatit. Villa käsitellään ja värjätään Euroopassa ja tuotteet valmistetaan Suomessa.

Nimi VAI-KØ tulee suomen kielen sanasta “vaiko” joka kysyy vaihtoehtoa. VAI-KØ haluaakin tarjota vaihtoehdon joka on vastuullinen ja kunniottaa luontoa. Parhaiden mahdollisten kestävien ja ekologisten materiaalien käyttäminen ja yhteistyö vain eettisesti toimivien valmistajien kanssa takaa kuluttajille korkealaatuiset ja oikeudenmukaisesti valmistetut tuotteet.