Etusivu Retkeily ja Vaellus Kirjat ja kartat Kirjat Metsäkustannus Tunturikasvien Helmet

Metsäkustannus Tunturikasvien Helmet

17,90 

Saatavuus: 4 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 9789523380271 Tuotetunnus (SKU): WES2302 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Taskuun taittuva ja vettä kestävä opas auttaa tunnistamaan tuntureidemme kasvit.

Lapin tunturipaljakat ovat Suomen arktisin elinympäristö. Karuudesta ja kylmyydestä huolimatta nuo alueet puhkeavat lyhyen kesänsä aikana kukkaloistoon, jota on vaikea kuvitella talven viiman ja pakkasen aikana. Kesäisillä tunturialueilla retkeilevä kaipaa maastokelpoista opasta, joka kertoisi ympärillä kukkivan luonnon lajeista ja auttaisi niiden tunnistamisessa.

Henry Väre ja Rauni Partanen ovat kirjoittaneet maineikkaan ja kattavan oppaan maamme tunturikasveista, Suomen tunturikasvion. Kirjan tunturikasveista hienoimmat, tunnusomaisimmat ja yleisimmät on nyt paketoitu uuteen, kätevään ja säänkestävään muotoon eli haitaritaitekirjaksi. Mukana on kaikkiaan 46 kasvilajia. Kartan tavoin reppuun tai taskuun taittuva, laminoitu kirja kestää samoja olosuhteita kuin kuvaamansa kasvit.

Arvostelut

Karttakeskus

Karttakeskus on Tapio-konsernin karttoihin erikoistunut tuotemerkki.

Karttakeskuksen klassikot – GT-kartat, ulkoilukartat, tietokirjat ja Loisto-navigointiohjelmat – ovat vakiinnuttaneet asemansa oman aihepiirinsä johtotähtinä.

Tapion vastuullisuusliiketoiminta edistää aktiivisesti kestävää kehitystä ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen tähtääviä toimenpiteitä. Yhtiö kunnioittaa toiminnallaan luontoarvoja, monimuotoisuutta ja kaikkea, mitä metsät merkitsevät suomalaisille.