Etusivu Retkeily ja Vaellus Ensiapuvälineet ja hygienia Tatonka Rettungsdecke pelastuspeite

Tatonka Rettungsdecke pelastuspeite

5,90 

Kylmältä suojaava ensiapupeite

Saatavuus: 3-5 päivää

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 4013236298512 Tuotetunnus (SKU): WES2985028 Osastot: , ,

Tuotteen kuvaus

Tatonka avaruuspeite pitää kylmettyneen, loukkaantuneen tai shokissa olevan henkilön lämpimänä ensiapu- ja hätätilanteissa. Ohut, pehmeä ja vedenpitävä peite on kompaktin kokonsa ansiosta helppo pakata mukaan kaikille retkille.

Monikäyttöistä peitettä voi kuitenkin käyttää retkeillessä myös esim. auringolta suojautumiseen, tai istuma-alustana märällä nurmella. Kun käännät hopeanvärisen puolen ulospäin ja asetat peitteen teltan päälle, voit vähentää teltan kuumenemista aurinkoisella säällä. Toimii myös esimerkiksi pysäköidyn auton tuulilasin ikkunassa suojana auringonsäteiltä, jos vietät aikaa autossa lämpimällä säällä. Aseta peitteen hopeinen puoli kohti aurinkoa.

 

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Alumiinipäällysteinen polyeteeni
  • Mitat: 12 x 5 x 1.5 cm
  • Paino: 60 g
  • Ei saa käyttää kasvojen peittämiseen

Arvostelut

Tatonka

Tatonka, joka Siouxien kielellä tarkoittaa biisonia, symboloi yrityksen sitoutumista luonnon, vapauden, erämaan ja voiman arvostamiseen. Yritys ainoastaan huolellisesti testattuja, turvallisia ja kestäviä materiaaleja tuotteidensa valmistuksessa, varmistaen niiden pitkäikäisyyden ja luotettavuuden kovassakin käytössä.

Tatonkan tuotteet valmistetaan yrityksen omilla, tarkkaan valvotuilla “Open Factory” tehtailla Vietnamissa, heijastaen yrityksen sitoutumista vastuulliseen ja korkealaatuiseen valmistukseen.