Etusivu Retkeily ja Vaellus Kirjat ja kartat Kirjat Karttakeskus Tarkkaile lähiluonnon eläimiä

Karttakeskus Tarkkaile lähiluonnon eläimiä

23,60 

Saatavuus: 2 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 9789522666819 Tuotetunnus (SKU): WESRGJAAT33190 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Viheralueet vilisevät eläimiä, jotka kuitenkin usein jäävät kiireiseltä kulkijalta huomaamatta. Tarkkaile lähiluonnon eläimiä houkuttelee pysähtymään luonnossa ja antamaan aikaa eläinkohtaamisille.

Kirja opastaa tarkkailemaan lähiluonnon villieläimiä ja ymmärtämään niiden käyttäytymistä. Biologi Antti Koli esittelee tekstein ja upein valokuvin tuttuja ja tuntemattomampia eläimiä nisäkkäistä lintuihin, matelijoihin ja hyönteisiin. Hän antaa vinkkejä, miten lajin tarkkailu helpoimmin onnistuu, mistä eläimiä löytää ja mitä kannattaa huomioida niitä valokuvatessa.

Retkeilyvinkit karttoineen vinkkaavat kullekin lajille hyviä tarkkailupaikkoja ja tyypillisiä elinympäristöjä. Lajit ja retkeilykohteet on valittu niin, että niihin on helppo päästä, ja eläimet viihtyvät myös kaupungeissa tai niiden liepeillä.

Antti Koli on kokenut tietokirjailija ja valokuvaaja ja Tarkkaile lähiluonnon eläimiä on jo hänen kymmenes kirjansa täynnä kiehtovaa tietoa Suomen luonnosta. Kirja soveltuu kaikille luonnosta kiinnostuneille niin pienistä kuin pidemmistäkin retkistä nauttiville.

Arvostelut

Karttakeskus

Karttakeskus on Tapio-konsernin karttoihin erikoistunut tuotemerkki.

Karttakeskuksen klassikot – GT-kartat, ulkoilukartat, tietokirjat ja Loisto-navigointiohjelmat – ovat vakiinnuttaneet asemansa oman aihepiirinsä johtotähtinä.

Tapion vastuullisuusliiketoiminta edistää aktiivisesti kestävää kehitystä ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen tähtääviä toimenpiteitä. Yhtiö kunnioittaa toiminnallaan luontoarvoja, monimuotoisuutta ja kaikkea, mitä metsät merkitsevät suomalaisille.