Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Tactical Foodpack Tactical Fire Pot
  • Tactical Fire Pot.v1

Tactical Foodpack Tactical Fire Pot

4,90 

Tactical Foodpack Tactical Fire Port on ainutlaatuinen tuligeeli, jonka avulla voidaan luoda pieni liekki jopa 10 Tactical Foodpack -aterian lämmittämiseen. Geeli ei tuota tuhkaa, savua tai mitään epämiellyttäviä hajuja. Tuote on sekä vedenpitävä että uudelleenkäytettävä! Pääainesosana käytetään bioetanolia.

Saatavuus: 8 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESTFTFP Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Tactical Foodpack Tactical Fire Pot

Tactical Foodpack Tactical Fire Port on ainutlaatuinen tuligeeli, jonka avulla voidaan luoda pieni liekki jopa 10 Tactical Foodpack -aterian lämmittämiseen. Geeli ei tuota tuhkaa, savua tai mitään epämiellyttäviä hajuja. Tuote on sekä vedenpitävä että uudelleenkäytettävä! Pääainesosana käytetään bioetanolia. Kuinka käyttää:
  • Täytä Tactical Foodpack - ateriapakkaus tarvittavalla määrällä kylmää vettä ja sekoita hyvin.
  • Irrota tuligeeli-pannun kansi, aseta se lämmönkestävälle alustalle ja sytytä sytytysgeeli tulitikulla tai sytyttimellä.
  • Taita Tactical Foodpackin pohja tasaiseksi ja aseta se tulipannun päälle. Suosittelemme käyttämään kahta kuppia, kahta kiveä tai jotain muuta, joka on tulipataa korkeampi.
  • Pidä ruokapakkausta tulen yläpuolella, kunnes se alkaa kiehua. Poista se sitten lämmöltä, sulje kahva ja jätä paikoilleen pakkauksessa merkityksi ajaksi.
  • Älä puhalla liekkiin; peitä sen sijaan kannella kun haluat sammuttaa liekin.

Videot

Arvostelut