Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Tactical Foodpack Tactical Fire Pot

Tactical Foodpack Tactical Fire Pot

4,90 

Tactical Foodpack Tactical Fire Port on ainutlaatuinen tuligeeli, jonka avulla voidaan luoda pieni liekki jopa 10 Tactical Foodpack -aterian lämmittämiseen. Geeli ei tuota tuhkaa, savua tai mitään epämiellyttäviä hajuja. Tuote on sekä vedenpitävä että uudelleenkäytettävä! Pääainesosana käytetään bioetanolia.

Saatavuus: 8 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESTFTFP Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen kuvaus

Tactical Foodpack Tactical Fire Pot

Tactical Foodpack Tactical Fire Port on ainutlaatuinen tuligeeli, jonka avulla voidaan luoda pieni liekki jopa 10 Tactical Foodpack -aterian lämmittämiseen. Geeli ei tuota tuhkaa, savua tai mitään epämiellyttäviä hajuja. Tuote on sekä vedenpitävä että uudelleenkäytettävä! Pääainesosana käytetään bioetanolia. Kuinka käyttää:
  • Täytä Tactical Foodpack - ateriapakkaus tarvittavalla määrällä kylmää vettä ja sekoita hyvin.
  • Irrota tuligeeli-pannun kansi, aseta se lämmönkestävälle alustalle ja sytytä sytytysgeeli tulitikulla tai sytyttimellä.
  • Taita Tactical Foodpackin pohja tasaiseksi ja aseta se tulipannun päälle. Suosittelemme käyttämään kahta kuppia, kahta kiveä tai jotain muuta, joka on tulipataa korkeampi.
  • Pidä ruokapakkausta tulen yläpuolella, kunnes se alkaa kiehua. Poista se sitten lämmöltä, sulje kahva ja jätä paikoilleen pakkauksessa merkityksi ajaksi.
  • Älä puhalla liekkiin; peitä sen sijaan kannella kun haluat sammuttaa liekin.

Videot

Arvostelut