Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Tactical Foodpack Energiajuoma 30 g

Tactical Foodpack Energiajuoma 30 g

2,95 

Veteen sekoitettava energiajuoma

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESD0001V Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Isotoninen juoma, joka auttaa ylläpitämään kestävyyssuorituskykyä liikunnan aikana. Tactical Foodpack energiajuoma parantaa veden imeytymistä, jolloin pysyt nesteytettynä ja energisenä pidempään.

Lisää vain vettä pakkaukseen, ravista ja nauti suoraan pussista!

Tekniset tiedot

Ravintosisältö (per annos):

  • Energia: 480 kJ / 114 kcal
  • Rasva: 0.1 g
  • Hiilihydraatit: 27 g / josta sokereita 18 g
  • Suola: 0.45 g

Ainesosat: Maltodekstriinit, glukoosi, isomaltuloosa* (20%), sakkaroosi, happamoituminen: sitruunahappo, kalsiumlaktaatti, aromi, luonnollinen väri: punajuurimehujauhe, natriumsitraatti, natriumkloridi, sitruunahapon magnesium suolat, L- askorbiinihappo, kaliumsitraatti, ortofosforihapon kaliumsuolat, kaliumkloridi. *Isomaltuloosa on glukoosin ja fruktoosin lähde.

Arvostelut

Tactical Foodpack

Tactical Foodpack syntyi keveiden, pitkään säilyvien ja runsaasti ravinteita sisältävien ruokien lisääntyneestä kysynnästä. Näiden vaatimusten pohjalta kehitettiin Tactical Foodpack -tuotesarja, joissa pitkä säilyvyysaika on saavutettu ilman säilöntäaineita.

Erikoisjoukkojen sotilaiden testaamia ja hyväksi havaitsemia, tuotteissa on huomioitu korkea energiatarve ja ruokapakkauksen käyttömukavuus.

Tactical Foodpack -tuotteet voidaan nauttia lisäämällä myös kylmää vettä, sillä joissakin olosuhteissa veden lämmittäminen voi olla mahdotonta.