Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Tactical Foodpack Energy Drink 30g

Tactical Foodpack Energy Drink 30g

2,95 

Nämä kirsikan, sitruunan ja greipin makuiset ionijuomat tarjoavat pitkäkestoista energiaa, nesteytystä ja tukea immuunijärjestelmälle ulkoiluaktiviteetteihin. Ne ovat helppoja valmistaa ja nauttia liikkeellä ollessasi, ne ylläpitävät kestävyyttä, hallitsevat verensokeritasoja ja edistävät pitkäaikaista nesteytystä. Täydellinen ratkaisu vaelluksillesi, tutkimusmatkoillesi ja seikkailutarpeisiisi.

Lemon
Cherry
Grapefruit
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESD0001V Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Energiaa lisäävät ionijuomat: Täydellinen ratkaisu nesteytykseen ja kestävyyteen ulkoiluseikkailuihin

Nämä energiaa ja nestetasapainoa ylläpitävät ionijuomat, jotka ovat saatavilla kirsikan, sitruunan ja greipin makuisina, ovat ihanteellinen kumppanisi ulkoiluseikkailuissa. Glukoosipolymeerien, isomaltuloosin (Palatinose TM) ja C-vitamiinin rikastamat juomat tarjoavat pitkäkestoista energiaa, tukevat immuunijärjestelmääsi ja auttavat lievittämään väsymystä.

Suunniteltu ylläpitämään kestävyyttä pitkäkestoisissa aktiviteeteissa, nämä isotoniset juomat parantavat veden imeytymistä, varmistaen pitkäkestoisen nesteytyksen ja energian. Ne tasapainottavat alhaista ja korkeaa molekyylipainoista hiilihydraattia optimaalisessa suhteessa, estäen verensokerin nousut ja laskut, jolloin voit jatkaa fyysistä toimintaasi kokematta energian loppumista.

Idealisia huippusuoritusten ylläpitämiseen pitkäkestoisissa fyysisissä aktiviteeteissa, nämä juomat sisältävät lisättyä sokeria ja makeutusainetta. Ne ovat uskomattoman yksinkertaisia valmistaa – lisää vain vettä, ravista, ja nauti suoraan pussista. Olitpa sitten vaeltamassa vuoristopolulla tai kävelemässä uudessa kaupungissa, nämä juomat tarjoavat tarvitsemasi energian ja nesteytyksen.

Tekniset tiedot

Ainesosat: Maltodekstriinit, glukoosi, isomaltuloosa* (20%), sakkaroosi, happamoituminen: sitruunahappo, kalsiumlaktaatti, aromi, luonnollinen väri: punajuurimehujauhe, natriumsitraatti, natriumkloridi, sitruunahapon magnesium suolat, L- askorbiinihappo, kaliumsitraatti, ortofosforihapon kaliumsuolat, kaliumkloridi. *Isomaltuloosa on glukoosin ja fruktoosin lähde.

Parasta ennen: 3 vuotta tuotantopäivästä

Arvostelut

Tactical Foodpack

Tactical Foodpack syntyi keveiden, pitkään säilyvien ja runsaasti ravinteita sisältävien ruokien lisääntyneestä kysynnästä. Näiden vaatimusten pohjalta kehitettiin Tactical Foodpack -tuotesarja, joissa pitkä säilyvyysaika on saavutettu ilman säilöntäaineita.

Erikoisjoukkojen sotilaiden testaamia ja hyväksi havaitsemia, tuotteissa on huomioitu korkea energiatarve ja ruokapakkauksen käyttömukavuus.

Tactical Foodpack -tuotteet voidaan nauttia lisäämällä myös kylmää vettä, sillä joissakin olosuhteissa veden lämmittäminen voi olla mahdotonta.