Suomen autiotuvat

29 

Kämpät ja kammit saaristosta tunturille

Varasto loppu

EAN: 9522665053 Tuotetunnus (SKU): WES2208 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Autiotupa on kaikille luonnossa liikkuville avoin ja maksuton majapaikka – vaeltajan koti erämaassa. Näillä kulkijoiden kämpillä on vuosisataiset perinteet, joiden jatkaminen on jokaisen käyttäjän kunniatehtävä.

Kirjaan on kerätty yli 520 asuinkelpoisen tuvan tiedot. Jokaisesta kämpästä kerrotaan varustelu, koko sekä sijainti koodinaateilla ja 1:400 000 liitekartalla. Samoissa kansissa esitellään niin Metsähallituksen tuvat kuin muutkin erämaiden ja korpiseutujen avoimet kämpät. Lisäksi oppaassa kerrotaan yli sadan entisen autiotuvan kohtalot ja sivuille on painettu runsaat 400 valokuvaa. Kirja kattaa mahdollisimman täydellisesti Pohjois-Suomen, ja Etelä-Suomesta mukaan on valittu yli 100 retkeilyllisesti ja historiallisesti mielenkiintoista autiotupaa.

Tekniset tiedot

  • 17.2 x  24.5 cm
  • 256 sivua

Arvostelut

Karttakeskus

Karttakeskus on Tapio-konsernin karttoihin erikoistunut tuotemerkki.

Karttakeskuksen klassikot – GT-kartat, ulkoilukartat, tietokirjat ja Loisto-navigointiohjelmat – ovat vakiinnuttaneet asemansa oman aihepiirinsä johtotähtinä.

Tapion vastuullisuusliiketoiminta edistää aktiivisesti kestävää kehitystä ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen tähtääviä toimenpiteitä. Yhtiö kunnioittaa toiminnallaan luontoarvoja, monimuotoisuutta ja kaikkea, mitä metsät merkitsevät suomalaisille.