Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Summit To Eat lohi-parsakaali pasta
  • 806101
  • 806101-2
  • 806101-1-skaalattu

Summit To Eat lohi-parsakaali pasta

8,90 

Pakastekuivattu retkiruoka

Saatavuus: 1 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 5060138531307 Tuotetunnus (SKU): WES806100V Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Pastaa, lohta ja parsakaalia kermakastikkeessa.

Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa: Kaada kuuma vesi pussiin, sekoita, odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi.

Tekniset tiedot

Ainesosat: Täysmaito (28 %), pasta (14 %), lohikuutiot (14 %), kerma (14 %), sipulikuutiot (13 %), parsakaali (10 %), rypsiöljy, maissijauho, suola ja valkopippuri

Arvostelut

Summit To Eat

Summit to Eat on European Freeze Dry -yrityksen pakastekuivattujen retkiaterioiden tuotemerkki. Vuonna 1964 perustettu yritys on markkinoiden johtava pakastekuivattujen tuotteiden valmistaja ja erikoistuneiden pakastekuivauspalvelujen tarjoaja useille eri toimialoille. Tuotanto sijaitsee pääosin Iso-Britanniassa ja Tanskassa.

European Freeze Dry valmistaa Summit to Eat tuotteet ja se on markkinoiden johtava pakastekuivattujen tuotteiden valmistaja ja erikoistuneiden pakastekuivauspalvelujen tarjoaja useille eri toimialoille. Yritys on perustettu vuonna 1964. Sillä on tuotantoa Isossa-Britanniassa ja Tanskassa.

Yrityksen osaaminen alalla on laaja ja se tutkii sekä kehittää jatkuvasti uusia pakastekuivaussovelluksia. Yrityksen erityisosaamista ovat maitoviljelmien, probioottien ja muiden pitkälle erikoistuneiden tuotteiden pakastekuivaus.

Summit To Eat valikoima sisältää tyydyttäviä pakastekuivattuja aterioita. Suuremmankin ruokahalun tyydyttävät ja ravitsemuksellisesti tasapainotetut ateriat sisältävät luonnollisia ainesosia.

Summit To Eat pakastekuivatut ateriat ovat kevyitä, käteviä, ravitsevia ja ennen kaikkea maistuvat hyvältä!