Stormsure PackTach Hook

7,90 

PackTach on kangasta vahingoittamaton kiinnityspiste, jossa on karabiinihaka ja muovisolki. Se on ihanteellinen lenkkien tai kiinnityspisteiden luomiseen esimerkiksi pressuissa tai repuissa.

Saatavuus: 5 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESSTOPACKTACH Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

PackTach: Monipuolinen, kangasta vahingoittamaton kiinnityspiste karabiinihakalla ja muovisoljella

PackTach on monipuolinen kiinnityspiste, jossa on karabiinihaka ja muovisolki, mahdollistaen kiinnityspisteiden luomisen kankaalle vahingoittamatta sitä. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi lenkin luominen reppuun pullolle tai kiinnityspisteen luominen pressuun. Muovisolki sijoitetaan kankaan sisäpuolelle, ja karabiini työnnetään soljen reikien läpi.

Tekniset tiedot

  • PackTach myydään yksittäin
  • Kantavuus jopa 18kg (riippuen kankan vahvuudesta)
  • PackTach nuovisoljen koko: n. 40 x 20  x 20 mm
  • Karabiinin koko: 2.5″

Arvostelut

Stormsure

Stormsure on Iso-Britannialainen korjausliimoja ja paikkaustarvikkeita valmistava yritys. Robert Altham perusti Stormsuren vuonna 1998 itse markkinoiden tarjontaan pettyneenä.

Stormsure on siirtynyt vuonna 1998 muovista pahvipakkauksiin. Yritys on aiemmin täyttänyt kaikki liimansa alumiiniputkiin Iso-Britannian ulkopuolella, pääasiassa Kiinassa. Nykyisin Stormsuren kanssa samoissa tiloissa toimiva sisaryritys Tubeworx mahdollistaa koko tuotteiden valmistusprosessin yhden katon alla.