Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Summit To Eat Fajita-kanaa riisillä Big Pack

Summit To Eat Fajita-kanaa riisillä Big Pack

12,90 

Pakastekuivattu retkiruoka

Varasto loppu

EAN: 5060138531260 Tuotetunnus (SKU): WES802101 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Pilkottua kananrintaa, kasviksia, fajitamausteita ja riisiä.

Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa: Kaada kuuma vesi pussiin, sekoita, odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi.

Tekniset tiedot

Ainesosat: Pitkäjyväinen valkoinen riisi (26 %), kypsennetty pilkottu kana (11 %), pilkottu tomaatti, kuutioitu sipuli, kuutioitu paprika, sokerimaissi, rapsiöljy, fajitatahna (3%) (sipulijauhe, auringonkukkaöljy, sitruunamehu, sokeri, valkosipuli, p aprika, suola, kumina, chilijauhe), punainen kidneypapu, maissijauho ja suola

Summit To Eat

Summit to Eat on European Freeze Dry -yrityksen pakastekuivattujen retkiaterioiden tuotemerkki. Vuonna 1964 perustettu yritys on markkinoiden johtava pakastekuivattujen tuotteiden valmistaja ja erikoistuneiden pakastekuivauspalvelujen tarjoaja useille eri toimialoille. Tuotanto sijaitsee pääosin Iso-Britanniassa ja Tanskassa.

European Freeze Dry valmistaa Summit to Eat tuotteet ja se on markkinoiden johtava pakastekuivattujen tuotteiden valmistaja ja erikoistuneiden pakastekuivauspalvelujen tarjoaja useille eri toimialoille. Yritys on perustettu vuonna 1964. Sillä on tuotantoa Isossa-Britanniassa ja Tanskassa.

Yrityksen osaaminen alalla on laaja ja se tutkii sekä kehittää jatkuvasti uusia pakastekuivaussovelluksia. Yrityksen erityisosaamista ovat maitoviljelmien, probioottien ja muiden pitkälle erikoistuneiden tuotteiden pakastekuivaus.

Summit To Eat valikoima sisältää tyydyttäviä pakastekuivattuja aterioita. Suuremmankin ruokahalun tyydyttävät ja ravitsemuksellisesti tasapainotetut ateriat sisältävät luonnollisia ainesosia.

Summit To Eat pakastekuivatut ateriat ovat kevyitä, käteviä, ravitsevia ja ennen kaikkea maistuvat hyvältä!