Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Käsineet Regatta Volition vettä hylkivät rukkaset

Regatta Volition vettä hylkivät rukkaset

25,90 

Lämpimät ja vedenpitävät lapaset

Musta
S/M
L/XL
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESRUG015V Osastot: , , ,

Tuotteen kuvaus

Vettä hylkivät ja hengittävät rukkaset, joilla pärjää kylmissäkin olosuhteissa. Isolite-polyamidista valmistetut Volition-käsineet hylkivät vettä ja synteettinen vuori pitää kädet lämpimänä.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 100% polyamidi
  • Synteettinen Warmloft-vuori
  • Kämmenet keinonahkaa
  • Joustavat hihansuut kiristyshihnoilla
  • Unisex-malli

Kokotaulukko

KokoS/ML/XL
Kämmenen halkaisija (tuumaa)7 – 89 – 10
Kämmenen halkaisija (cm)18 – 20.5 cm23 – 25.5 cm

Arvostelut

Regatta

Regatta on ulkoiluvaatteiden valmistukseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1981 Iso-Britanniassa perustettu Regatta on tunnettu luotettavista ulkoiluvarusteistaan. Laaja tuotevalikoima sisältää mm. vedenpitävät takit, fleecet, vaelluskengät ja retkeilyvälineet.

Regatta on vuodesta 2020 saakka maksimoinut tuotannossaan kierrätysmateriaalien käytön. Tuotteiden viimeistelykäsittely on valtaosin PFC-vapaata, joka on myös ekologisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto DWR-käsittelyille. Yritys on sitoutunut puolittamaan tuotannostaan aiheutuvat päästöt vuoteen 2030 mennessä.

Regatta on ETI:n (Ethical Trade Initiative) ja EOCA:n (European outdoor conservation association) jäsen. ETI yhdistää yritykset, ammattiliitot ja kansalaisjärjestöt tavoitteenaan parantaa maailmanlaajuisille markkinoille tavaroita tuottavien työoloja erityisesti aloilla, joilla riistotyökäytännöt ovat yleisiä. EOCA on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on tukea luonnonsuojeluprojekteja luonnonvaraisten alueiden ja ekosysteemien suojelemiseksi.