Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Käsineet Regatta Unisex Softshell III käsineet

Regatta Unisex Softshell III käsineet

22,90 

Joustavat ja lämpimät käsineet

S
M
L
XL
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESRUG017V Osastot: , , ,

Tuotteen kuvaus

Lämpimät ja monipuoliset käsineet aktiiviseen käyttöön. Softshell-kankaasta valmistettujen käsineiden luonnollinen joustavuus takaa mukavan istuvuuden.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 95% polyesteri / 5% elastaani
  • PU-pinnoitettu Touchtip-peukalo ja kämmen
  • Mikrofleece-vuori
  • Joustavat hihansuut

Kokotaulukko

KokoSMLXL
Kämmenen halkaisija (tuumaa)78910
Kämmenen halkaisija (cm)18 cm20.5 cm23 cm25.5 cm

Arvostelut

Regatta

Regatta on ulkoiluvaatteiden valmistukseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1981 Iso-Britanniassa perustettu Regatta on tunnettu luotettavista ulkoiluvarusteistaan. Laaja tuotevalikoima sisältää mm. vedenpitävät takit, fleecet, vaelluskengät ja retkeilyvälineet.

Regatta on vuodesta 2020 saakka maksimoinut tuotannossaan kierrätysmateriaalien käytön. Tuotteiden viimeistelykäsittely on valtaosin PFC-vapaata, joka on myös ekologisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto DWR-käsittelyille. Yritys on sitoutunut puolittamaan tuotannostaan aiheutuvat päästöt vuoteen 2030 mennessä.

Regatta on ETI:n (Ethical Trade Initiative) ja EOCA:n (European outdoor conservation association) jäsen. ETI yhdistää yritykset, ammattiliitot ja kansalaisjärjestöt tavoitteenaan parantaa maailmanlaajuisille markkinoille tavaroita tuottavien työoloja erityisesti aloilla, joilla riistotyökäytännöt ovat yleisiä. EOCA on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on tukea luonnonsuojeluprojekteja luonnonvaraisten alueiden ja ekosysteemien suojelemiseksi.