Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Käsineet Regatta Transition III vedenpitävät käsineet

Regatta Transition III vedenpitävät käsineet

25,90 

Lämpimät ja vedenpitävät käsineet

Musta
S/M
L/XL
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESRUG014V Osastot: , , ,

Tuotteen kuvaus

Lämpimät ja vedenpitävät käsineet talviseikkailuihin! Transition III-käsineiden Hydrafort-käsittely hylkii vettä ja Thermoguard-vuori pitää kädet lämpiminä kovillakin pakkasilla.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 100% polyesteri
  • Veden- ja tuulenpitävä materiaali
  • Thermoguard-vuori
  • Touchtip-pinnoite sormissa ja kämmenissä
  • Kiristyshihnat hihansuissa

Kokotaulukko

KokoS/ML/XL
Kämmenen halkaisija (tuumaa)7 – 89 – 10
Kämmenen halkaisija (cm)18 – 20.5 cm23 – 25.5 cm

Arvostelut

Regatta

Regatta on ulkoiluvaatteiden valmistukseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1981 Iso-Britanniassa perustettu Regatta on tunnettu luotettavista ulkoiluvarusteistaan. Laaja tuotevalikoima sisältää mm. vedenpitävät takit, fleecet, vaelluskengät ja retkeilyvälineet.

Regatta on vuodesta 2020 saakka maksimoinut tuotannossaan kierrätysmateriaalien käytön. Tuotteiden viimeistelykäsittely on valtaosin PFC-vapaata, joka on myös ekologisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto DWR-käsittelyille. Yritys on sitoutunut puolittamaan tuotannostaan aiheutuvat päästöt vuoteen 2030 mennessä.

Regatta on ETI:n (Ethical Trade Initiative) ja EOCA:n (European outdoor conservation association) jäsen. ETI yhdistää yritykset, ammattiliitot ja kansalaisjärjestöt tavoitteenaan parantaa maailmanlaajuisille markkinoille tavaroita tuottavien työoloja erityisesti aloilla, joilla riistotyökäytännöt ovat yleisiä. EOCA on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on tukea luonnonsuojeluprojekteja luonnonvaraisten alueiden ja ekosysteemien suojelemiseksi.