Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Hatut ja Päähineet Regatta Luminosity III lasten heijastava pipo

Regatta Luminosity III lasten heijastava pipo

Lasten heijastava tupsupipo

Tulossa varastoon

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): WESRKC171V Osastot: , ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Tuotteen kuvaus

Pirteällä tupsulla varustettu lasten heijastava pipo. Kestävä neulos ja sisäpuolen fleecevuori takaa lämmön säässä kuin säässä. Pipon heijastava lanka parantaa käyttäjän näkyvyyttä pimeällä.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 100% akryyli / vuori 100% polyesteri
  • Heijastava neulos
  • Neulottu tupsu

Kokotaulukko

Koko4 – 6 Years7 – 10 Years11 – 13 Years
Päänympärys (cm)53 cm54 cm55 cm>

Arvostelut

Regatta

Regatta on ulkoiluvaatteiden valmistukseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1981 Iso-Britanniassa perustettu Regatta on tunnettu luotettavista ulkoiluvarusteistaan. Laaja tuotevalikoima sisältää mm. vedenpitävät takit, fleecet, vaelluskengät ja retkeilyvälineet.

Regatta on vuodesta 2020 saakka maksimoinut tuotannossaan kierrätysmateriaalien käytön. Tuotteiden viimeistelykäsittely on valtaosin PFC-vapaata, joka on myös ekologisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto DWR-käsittelyille. Yritys on sitoutunut puolittamaan tuotannostaan aiheutuvat päästöt vuoteen 2030 mennessä.

Regatta on ETI:n (Ethical Trade Initiative) ja EOCA:n (European outdoor conservation association) jäsen. ETI yhdistää yritykset, ammattiliitot ja kansalaisjärjestöt tavoitteenaan parantaa maailmanlaajuisille markkinoille tavaroita tuottavien työoloja erityisesti aloilla, joilla riistotyökäytännöt ovat yleisiä. EOCA on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on tukea luonnonsuojeluprojekteja luonnonvaraisten alueiden ja ekosysteemien suojelemiseksi.