Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Käsineet Regatta Luminosity lasten heijastavat käsineet

Regatta Luminosity lasten heijastavat käsineet

16,90 

Lasten heijastavat käsineet

Sea Haze
11-13yrs
4-6yrs
7-10yrs
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESRKG047V Osastot: , , , ,

Tuotteen kuvaus

Lämpimät ja heijastavat lasten käsineet. Kestävä neulos ja sisäpuolen fleecevuori takaa lämmön säässä kuin säässä. Käsineiden heijastava lanka parantaa käyttäjän näkyvyyttä pimeällä.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 100% akryyli / vuori 100% polyesteri
  • Heijastava neulos

Arvostelut

Regatta

Regatta on ulkoiluvaatteiden valmistukseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1981 Iso-Britanniassa perustettu Regatta on tunnettu luotettavista ulkoiluvarusteistaan. Laaja tuotevalikoima sisältää mm. vedenpitävät takit, fleecet, vaelluskengät ja retkeilyvälineet.

Regatta on vuodesta 2020 saakka maksimoinut tuotannossaan kierrätysmateriaalien käytön. Tuotteiden viimeistelykäsittely on valtaosin PFC-vapaata, joka on myös ekologisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto DWR-käsittelyille. Yritys on sitoutunut puolittamaan tuotannostaan aiheutuvat päästöt vuoteen 2030 mennessä.

Regatta on ETI:n (Ethical Trade Initiative) ja EOCA:n (European outdoor conservation association) jäsen. ETI yhdistää yritykset, ammattiliitot ja kansalaisjärjestöt tavoitteenaan parantaa maailmanlaajuisille markkinoille tavaroita tuottavien työoloja erityisesti aloilla, joilla riistotyökäytännöt ovat yleisiä. EOCA on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on tukea luonnonsuojeluprojekteja luonnonvaraisten alueiden ja ekosysteemien suojelemiseksi.