Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Hatut ja Päähineet Regatta Brite Light Torch II lasten pipo

Regatta Brite Light Torch II lasten pipo

15,90 

Valaisimella varustettu lasten pipo

Varasto loppu
Pink Potion
Strong Blue
11-13yrs
4-6yrs
7-10yrs
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESRKC239V Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Brite Light Torch II on sisäänrakennetulla valaisimella varustettu pipo lapsille. Joustinneule tuntuu mukavalta päässä ja kestää jokapäiväistä käyttöä. Ladattavassa valaisimessa on kolme kirkkausasetusta.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 100% akryyli
  • Valaisimessa kolme kirkkausasetusta
  • Ladattava akku

Kokotaulukko

Koko4 – 6 Years7 – 10 Years11 – 13 Years
Päänympärys (cm)53 cm54 cm55 cm>

Arvostelut

Regatta

Regatta on ulkoiluvaatteiden valmistukseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1981 Iso-Britanniassa perustettu Regatta on tunnettu luotettavista ulkoiluvarusteistaan. Laaja tuotevalikoima sisältää mm. vedenpitävät takit, fleecet, vaelluskengät ja retkeilyvälineet.

Regatta on vuodesta 2020 saakka maksimoinut tuotannossaan kierrätysmateriaalien käytön. Tuotteiden viimeistelykäsittely on valtaosin PFC-vapaata, joka on myös ekologisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto DWR-käsittelyille. Yritys on sitoutunut puolittamaan tuotannostaan aiheutuvat päästöt vuoteen 2030 mennessä.

Regatta on ETI:n (Ethical Trade Initiative) ja EOCA:n (European outdoor conservation association) jäsen. ETI yhdistää yritykset, ammattiliitot ja kansalaisjärjestöt tavoitteenaan parantaa maailmanlaajuisille markkinoille tavaroita tuottavien työoloja erityisesti aloilla, joilla riistotyökäytännöt ovat yleisiä. EOCA on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on tukea luonnonsuojeluprojekteja luonnonvaraisten alueiden ja ekosysteemien suojelemiseksi.