Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Pullot, astiat ja aterimet Vedenpuhdistus Platypus Quickdraw 3l Gravity vedenpuhdistusjärjestelmä

Platypus Quickdraw 3l Gravity vedenpuhdistusjärjestelmä

99,90 

Monipuolinen vedenpuhdistusjärjestelmä

Saatavuus: 2 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 0040818116937 Tuotetunnus (SKU): 11693 Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Platypus QuickDraw Gravity Filter System vedenpuhdistusjärjestelmä on monipuolinen ja tehokas vaihtoehto veden suodattamiseen. Irrotettava kahva helpottaa kuljetusta, ja mahdollistaa ripustamisen vaikkapa puun oksalle.

Suodatinelementti on helppo huuhdella joko ravistamalla tai takaisinhuuhtelulla. Pulloadapterin avulla liität suodattimen yleisimpiin juomapulloihin (Nalgene, Platypus, Hydro Flask…).

Tekniset tiedot

  • Poistaa 99.9999% bakteereista ja 99.9 % alkueläimistä
  • Painovoimainen ja puristussuodatus
  • Suodatinelementin käyttöikä: jopa 1000 litraa
  • Tilavuus: 3 l
  • Suodatinnopeus: n. 3 l / min
  • Sisältää: QuickDraw-suodatin, 3-litrainen QuickDraw-säiliö korkilla, likaisen puolen korkki, ConnectCap™ korkki, pullosovitin, huuhtelulevy, letku pikaliittimellä, sulkupuristin ja säilytyspussi

Platypus

Yli 20 vuotta toiminut Platypus valmistaa vesipulloja ja nesteytysratkaisuja päivittäisiin nesteytystarpeisiin.

Tuotteet valmistetaan pääosin USA:ssa ja yrityksellä on oma sertifioitu, maailmanluokan tuotetestauksesta ja kehityksestä vastaava vesilaboratorio.

Platypusin missio on tarjota maailman hienoimpia mauttomia ja seikkailuvalmiita nesteytys- ja vedensuodatustuotteita. Platypus tukee muun muassa IMBA:ta, Evergreen MTB:tä ja PCTA:ta. Tämän lisäksi Platypus-tiimi tekee ympäristötyötä myös itse.