Etusivu Pyöräily Polkupyörän Huoltotarvikkeet Park Tool Pinnankireysmittari TM-1

Park Tool Pinnankireysmittari TM-1

169,99 

TM-1 pinnajännitysmittari on välttämätön työkalu optimaalisen pyörän jännityksen saavuttamiseksi, ja sitä käytetään pyörien rakentamiseen, oikaisemiseen ja diagnostiikkaan. Se arvioi tarkasti pinnajännityksen, muuntaa lukemat kilogrammavoimiksi ja soveltuu laajalle valikoimalle pinnamateriaaleja ja -kokoja. TM-1 on täysin uudelleenrakennettavissa ja kalibroitavissa, mikä takaa pitkäaikaisen luotettavuuden.

Varasto loppu

EAN: 763477007865 Tuotetunnus (SKU): WESPT101056 Osastot: ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

TM-1 Pinnajännitysmittari on ratkaisevan tärkeä työkalu optimaalisen pyörän jännityksen saavuttamiseksi, mikä on avaintekijä vahvempien ja kestävämpien pyörien rakentamisessa. Se on korvaamaton lisä niille, jotka rakentavat tai korjaavat pyöriä, etsivät ratkaisuja pyöräongelmiin tai kokoavat uusia pyöriä.

TM-1 tarjoaa arvion suhteellisesta jännityksestä pyörän pinnojen yli, osoittaen alueet, joilla on korkea tai matala jännitys. Mukana tuleva painettu taulukko tai Park Tool Wheel Tension App voi muuntaa nämä lukemat kilogrammavoimiksi, auttaen sinua laskemaan pyörän kokonaisjännityksen ja varmistamaan sen tasapainon. Sovellus tarjoaa myös interaktiivisia työkaluja tietojen visualisoimiseksi ja analysoimiseksi TM-1:n lukemien perusteella.

Pystyessään antamaan tarkkoja kilogrammavoiman lukemia lähes mille tahansa polkupyörän pinnalle, TM-1 on monipuolinen eri materiaaleissa, halkaisijoissa ja muodoissa. Mukana on pinnamittari kuuden yleisimmän pyöreän pinnan halkaisijan nopeaan tunnistamiseen (teräpintojen kohdalla saattaa olla tarpeen lisätyökaluja). Yhdysvalloissa valmistettu TM-1 on täysin uudelleenrakennettavissa ja kalibroitavissa, joten se lupaa pitkäikäisen luotettavan käytön.

Tekniset tiedot

Mittaa tarkasti seuraavat pinnamateriaalit:

  • Teräs (pyöreä ja terävä)
  • Alumiini (pyöreä ja terävä)*
  • Titaani (pyöreä ja terävä)*
  • Spinergy® PBO
  • Mavic® R2R hiilikuitu

*HUOM: muunnostietoja on saatavilla vain tietyille alumiini- ja titaanipinnakoolle.

Videot

Arvostelut