Park Tool Momenttiavain

229,99 

TW-6.2 on korkealaatuinen räikkämekanismilla varustettu vääntömomenttiavain, joka on suunniteltu korkeammille vääntömomenttiasetuksille pyörän komponenteissa. Se on tarkka ja yhteensopiva kaikkien Park Toolin hylsyjen, bittien ja avainten kanssa, ja siinä on oma suojaava kotelonsa.

Varasto loppu

EAN: 763477008473 Tuotetunnus (SKU): WESPTTW62 Osastot: ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Koska kevyiden komponenttien ja tarkkojen vääntömomenttivaatimusten käyttö pyörissä on lisääntynyt, luotettava vääntömomenttiavain on tullut välttämättömäksi jokaiselle mekaanikolle. TW-6.2 on erinomainen räikkämekanismilla varustettu vääntömomenttiavain, joka mittaa ja toimittaa oikean määrän vääntömomenttia kierteisiin liittyviin kiinnittimiin tarkasti. Se on erityisesti suunniteltu korkeammille vääntömomenttiasetuksille, joita esiintyy usein komponenteissa, kuten keskiöissä, kasetin lukkorenkaissa ja kammenpulteissa. Se on varustettu 3/8 tuuman väännepäällä, joten se on yhteensopiva kaikkien Park Toolin hylsyjen, bittien ja avainten kanssa. Turvallista säilyttämistä ja kuljetusta varten siihen kuuluu oma suojaava kotelo.

Tekniset tiedot

  • Vääntömomenttialue: 10 – 60 Newton-metriä (88 – 530 tuumapuntaa)
  • Säädettävyys: 0,25 Nm:n lisäykset
  • Vääntöpää: Räikkämekanismi, 3/8″
  • Toiminnallisuus: Lukee ja tallentaa vääntömomenttiarvot sekä vasemman että oikean käden kierteille
  • Tarkkuus: Kalibroitu olemaan tarkka +/- 4%:n sisällä
  • Pituus: 362 mm (14,25″)

HUOMAA: Vääntömomenttiavaimet toimivat mittalaitteina eivätkä ole tarkoitettu yleiseen räikkämekanismin käyttöön. TW-6.2 -avainta ei tule käyttää yli 60 Nm:n vääntömomentin vaatimuksissa.

Videot

Arvostelut