Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nosht Endurance urheilujuomajauhe
  • ENDURANCE DRINK MIX STRAWBERRY
  • ENDURANCE DRINK MIX LEMON

Nosht Endurance urheilujuomajauhe

14,95 

Endurance Sports Drink Mix tarjoaa erinomaisen nesteen imeytymisen ja optimaaliset elektrolyytit aiheuttamatta vatsaärsytystä, jota muut urheilujuomat aiheuttavat. Tämä on luonnollinen elektrolyyttijuoma, jolla on vain yksi tavoite: pitää sinut aina nesteytettynä.

Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESUWRPCS25146 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Nosht Endurance urheilujuomajauhe

Nosht Endurance Sports Drink Mix on täysin vegaaninen, low-FODMAP- ja gluteeniton, eikä siinä ole säilöntäaineita, väriaineita tai hyytymisenestoaineita. Sen mieto, herkullinen maku on luotu aidoista hedelmistä. Se sisältää puolet vähemmän hiilihydraatteja kuin tavalliset urheilujuomat ja puolet vähemmän elektrolyyttejä. Tämä koostumus, jossa on oikea suhde luonnollisia ja funktionaalisia ainesosia ja elektrolyyttejä, on erityisesti luotu auttamaan sinua :

  • Tehon lisääminen
  • Lisää kestävyyttäsi
  • Vältä kramppeja

Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuokset auttavat ylläpitämään kestävyyssuorituskykyä pitkäkestoisen kestävyysliikunnan aikana ja parantavat veden imeytymistä fyysisen aktiivisuuden aikana.

Seos on suunniteltu huolellisesti kulutettavaksi, kun olet fyysisesti ponnistelemassa. Nosht Endurance Sports Drink Mix on suolaisempi kuin tavallinen urheilujuoma, ja siinä on juuri oikea määrä natriumia, joka pitää sinut nesteytettynä. Se sisältää myös erityisiä aminohappoja, jotka auttavat lisäämään nesteen imeytymistä ja pidättymistä, mikä takaa, että mitään ei häviä tai mene hukkaan. Tämä resepti auttaa sinua imemään paljon enemmän nesteitä kuin jos voisit vain juoda.

Arvostelut