Etusivu Koirille Non-stop Dogwear Tassun Hoito

Non-stop Dogwear Tassun Hoito

22,90 

Koiran tassuvoide, joka on yrtti- ja vesivapaa. Hoitavat ainesosat pitävät tassut kosteutettuina ja auttavat estämään halkeamia ja kuivumista.

Loppu varastosta
50ml
100ml
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES177623V Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Non-stop Dogwear Tassun Hoito

Koiran käpälät altistuvat ympäri vuoden merkittävälle rasitukselle lämpötilan muutoksien, terävien reunojen, jään, lumen, tiesuolan, soran ja kuuman asfaltin vuoksi. Paw care perustuu ihonhoitoon, joka on suunniteltu erityisesti allergikoille ja ihottumille. Voide testattiin koirilla ja tulokset olivat erinomaisia. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä sekä halkeamien ja haavojen hoitoon naarmujen, viiltojen ja mustelmien parantamiseksi. Tassun tassuvoide on huokoinen, joten haavoista nesteet valuvat jäätymättä jopa kylmässä ilmastossa. Se ei ole haitallista, jos koira nuolee sitä, koska se sisältää vain luonnollisia ainesosia ja on syttymätön. Laktoferriini on proteiini, joka on sidottu rautaan ja jota on rintamaidossa. Arnica on parannuskeino tulehduksille ja kipeille lihaksille. Molemmat näistä tärkeistä ainesosista auttavat haavojen paranemisessa. Älä käytä, jos havaitset tulehduksen merkkejä tai avoimia haavoja.

Tekniset tiedot

Tuotteen ainesosat: Bassica napus, cocos nucifera, olea europea, cera flava, helianthus annus, laktoferriini, calendula officinalis, kehäkukka, rosmarinus officinalis, chamaemelum nobile, arnica montana, luomu linalool

Arvostelut