Etusivu Koirille Non-stop Dogwear Touring Double Y-haara

Non-stop Dogwear Touring Double Y-haara

28,95 29,95 

Y-haara vetonaruille ja taluttimille

Varasto loppu
S
M
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESNSDTDV Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Touring double on yhteensopiva kaikkien taluttimien ja vetonarujen kanssa muuttaen ne Y-haaraisiksi vetonaruiksi kahta koiraa varten. Touring double -sarjan pitkät ”käsivarret” suoristavat kulman siten, että koiran veto tulee mahdollisimman keskitetysti koiran valjaaseen.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Polyesteri
  • Twistlock-sulkurengas
  • Leveys: S: 13 mm / M: 23 mm
  • Pituus: S: 50 cm / M: 72 cm
  • Paino: S: 55 g / M: 101 g

Arvostelut

Non-stop dogwear

Norjassa vuonna 2009 perustettu Non-stop dogwear on koiratarvikkeisiin erikoistunut yritys.

Energinen tiimi merkin takana työskentelee jatkuvasti olemassa olevien tuotteiden parissa ja kehittää uusia ratkaisuja lemmikkien omistajien kohtaamiin haasteisiin. Yrityksen tuotantolaitoksilla on korkea tekstiilialan asiantuntemus. Kaikilla tuotantolaitoksilla on ISO-9001 -standardit, mikä tarkoittaa korkeita laatustandardeja ja hyviä työoloja. Tuotanto ja laatu heijastuvat tästä.

Non-stop Dogwearin tarkoitus on tiivistetty yhteen lauseeseen “Vapauta koirasi potentiaali.” Koirien varusteissa lähdetään aina ensin liikkeelle eläinten hyvinvoinnista. Vain paras on tarpeeksi hyvä nelijalkaisille ystäville.

Tavoitteena on rohkaista yhteiseen aktiiviseen elämään. Aktiivinen koira on onnellinen koira ja onnellinen koira tarkoittaa onnellista omistajaa!