Etusivu Koirille Non-stop Dogwear Tassuvoide 100 ml

Non-stop Dogwear Tassuvoide 100 ml

22,90 

100% luonnonmukainen tassuvoide

Varasto loppu
50ml
100ml
Musta
Sininen
Vaaleanharmaa
Rose vaaleanpunainen
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES177623V Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

100 % luonnonmukainen tassuvoide, jolla on parantava ja ennaltaehkäisevä vaikutus. Sopii koiran tassujen ympärivuotiseen hoitoon estäen tassujen kuivumista ja halkeilua.

Vedetön, hengittävä ja hoitava.

Tekniset tiedot

Ainesosat:

Bassica napus, cocos nucifera, olea europea, cera flava, helianthus annus, laktoferriini, calendula officinalis, kehäkukka, rosmarinus officinalis, chamaemelum nobile, arnica montana, luomu linalool

Arvostelut

Non-stop dogwear

Norjassa vuonna 2009 perustettu Non-stop dogwear on koiratarvikkeisiin erikoistunut yritys.

Energinen tiimi merkin takana työskentelee jatkuvasti olemassa olevien tuotteiden parissa ja kehittää uusia ratkaisuja lemmikkien omistajien kohtaamiin haasteisiin. Yrityksen tuotantolaitoksilla on korkea tekstiilialan asiantuntemus. Kaikilla tuotantolaitoksilla on ISO-9001 -standardit, mikä tarkoittaa korkeita laatustandardeja ja hyviä työoloja. Tuotanto ja laatu heijastuvat tästä.

Non-stop Dogwearin tarkoitus on tiivistetty yhteen lauseeseen “Vapauta koirasi potentiaali.” Koirien varusteissa lähdetään aina ensin liikkeelle eläinten hyvinvoinnista. Vain paras on tarpeeksi hyvä nelijalkaisille ystäville.

Tavoitteena on rohkaista yhteiseen aktiiviseen elämään. Aktiivinen koira on onnellinen koira ja onnellinen koira tarkoittaa onnellista omistajaa!