Nikwax Tech Wash & TX.Direct pesuaine

26,95 

Vedenpitävien vaatteiden puhdistus- ja kyllästysainepakkaus

Saatavuus: 3-5 päivää

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 5020716010303 Tuotetunnus (SKU): WES0103 Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Kätevä tuplapakkaus, jossa on mukana sekä Tech Wash -pesuaine ja TX.Direct -kyllästysaine.

Tech Wash on kuorivaatteiden ja vedenpitävien kankaiden hellävarainen pesuaine, joka säilyttää kankaan pintakyllästeen, palauttaa kankaan hengittävyyden ja parantaa siten sen suorituskykyä. Puhdistaa lian ja pesuainejäämät. Käytetään tavallisessa pesukoneessa.

TX.Direct on tehokas vedenpitävien vaatteiden kyllästyskäsittely, jonka käyttö on helppoa, turvallista ja nopeaa. Ei sisällä PFC-yhdisteitä eikä liuottimia, ei vaadi rumpukuivausta. Soveltuu kaikille keinokuitukankaille. Tuote kiinnittyy vaatteen pintaan tavallisessa pesukoneessa.

Nikwax-jälkihoitotuotteita käyttämällä saat pidettyä ulkoiluvarusteesi paremmassa kunnossa pidempään, ja tunnet olosi lämpimäksi, kuivaksi ja mukavaksi. Nikwax tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia, biohajoavia ja turvallisia käyttää myös kotona, eikä niitä ole testattu eläimillä. Nikwax-tuotteet eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Tuotteet eivät myöskään vaadi erillistä lämpökäsittelyä.

Tekniset tiedot

  • PFC-vapaa, vesipohjainen ja biohajoava koostumus
  • Ei vaadi lämpökäsittelyä
  • Ei eläimillä testattu
  • Pesuaine ja pestävä kylläste
  • Tilavuus: 2 x 300 ml

Videot

Arvostelut