Muurikka savustuslaatikko

94,40 

Savustuslaatikko esimerkiksi avotulta tai kaasugrilliä varten.

Varasto loppu

EAN: 6412456861007 Tuotetunnus (SKU): WES54440020 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Muurikan savustuslaatikko

Kahdella paistinpannulla varustetussa savustuslaatikossa voi valmistaa suuren määrän maukkaita aterioita samanaikaisesti. Voidaan käyttää avotulella, grillissä tai kaasugrillissä eri menetelmillä. Suuren lautasen ansiosta puhdistaminen on helppoa. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Aseta savustuslaatikko tukevasti nuotiopaikan päälle. Savustuslaatikko voidaan asettaa myös kaasu- tai hiili grilliritilälle. Lisää savustuslaatikon pohjalle hienoja leppäpaloja tai -lastuja. Voit lisätä väriä tai makua lisäämällä katajan oksia tai 2-3 sokeripalaa.

Aseta savulastut rasvalevyn päälle. Aseta savustettavat perkaamattomat ja suomuttamattomat kalat ritilälle, aseta ritilät rasvalevylle savustuslaatikkoon ja sulje kansi. Savustamisen jälkeen voit maustaa kalan suolalla.

Savusta kalaa 20-50 minuuttia kalan koosta ja tulen voimakkuudesta riippuen. Kun evät ja selkäranka irtoavat helposti, kala on valmis. Nosta savustuslaatikko pois tulipesästä, kun kala on kypsää. Jos savustuslaatikko on liian kuuma, kala palaa.

Puhdista savustuslaatikko, rasvalevy ja ritilä aina käytön jälkeen, sillä kalasta peräisin oleva suolavesi voi syövyttää ruostumatonta terästä.

Tekniset tiedot

  • Pituus: 44 cm
  • Leveys: 27 cm
  • Korkeus: 18,5 cm

Arvostelut

Muurikka

Muurikka on suomalainen ulkoruoanlaittovälineitä valmistava yritys. Muurikan perustajat keksivät halkaista muuripadan ja tehdä siitä paistinpannun ulkokäyttöön. Pannuista tuli pian suosittuja ulkoruoanlaittajien keskuudessa ja niistä tuli osa suomalaista kesäperinnettä.

Nykyään Muurikka on osa Opa & Muurikka -konsernia ja sillä on laaja valikoima tuotteita ulkoruoanlaittoon. Tuotteiden valmistus tapahtuu Mikkelissä.

Positiivisuus, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima ovat Muurikan ydinarvoja. Muurikka haluaa koota ihmiset yhteen nauttimaan ruoanlaitosta ja luonnosta. Muurikka on ylpeä suomalaisesta perinteestään ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ulkoruoanlaittoon.