Muurikka retkisavustin

64,90 

Kompakti retkisavustin

Varasto loppu

EAN: 6412456868600 Tuotetunnus (SKU): WES54920610 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Retkisavustin soveltuu käytettäväksi sekä nuotiolla, että sellaisissa kaasu- tai hiiligrilleissä, joiden ritilälle se mahtuu.

Nuotiokäytössä pistä lankajalat maahan tai aseta sopivat kivet savustimen tueksi ja valmista pieni nuotio. Sirottele leppälastut tai purut tasaisesti savustimen pohjalle. Työnnä rasvapelti purujen päälle. Aseta suolistetut kalat ritilälle ja pujota ritilä sivukannakkeiden varaan savustimeen. Sulje kansi ja nosta savustin nuotion päälle.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Ritilän koko 14 x 38 cm
  • Paino 2.1 kg
  • Mitat 16 cm x 40 cm
  • Tuote palkittu kansainvälisessä Scandinavian Outdoor Awards -kilpailussa
  • Sisältää: Savustin, ritilä, rasvalevy ja lankajalat avotulelle

Videot

 

Arvostelut

Muurikka

Muurikka on suomalainen ulkoruoanlaittovälineitä valmistava yritys. Muurikan perustajat keksivät halkaista muuripadan ja tehdä siitä paistinpannun ulkokäyttöön. Pannuista tuli pian suosittuja ulkoruoanlaittajien keskuudessa ja niistä tuli osa suomalaista kesäperinnettä.

Nykyään Muurikka on osa Opa & Muurikka -konsernia ja sillä on laaja valikoima tuotteita ulkoruoanlaittoon. Tuotteiden valmistus tapahtuu Mikkelissä.

Positiivisuus, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima ovat Muurikan ydinarvoja. Muurikka haluaa koota ihmiset yhteen nauttimaan ruoanlaitosta ja luonnosta. Muurikka on ylpeä suomalaisesta perinteestään ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ulkoruoanlaittoon.