Etusivu Retkeily ja Vaellus Puukot ja työkalut Morakniv Eldris kaulaveitsi

Morakniv Eldris kaulaveitsi

64,95 

Taskukokoinen puukko kaulanyörillä

Burnt Orange
Keltainen
Musta
Punainen
Sininen
Vihreä
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES12631V Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Eldris on kaulanyörillä varustettu pieni puukko eränkäyntiin ja retkeilyyn. Symmetrinen muotoilu mahdollistaa puukon laittamisen tuppeen molemmin päin. Click Lock -lukitus varmistaa puukon pysymisen tupessa myös kaulanauhassa kuljetettaessa.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Terä ruostumaton 12C27 teräs / Kahva polymeeri / tuppi polypropeeni
  • Tupessa ja kahvassa kiinnityslenkki
  • Tupessa pitävä Click Lock -lukitus
  • Mukana tulustikku ja metrin pituinen tarvikenaru
  • Terän pituus: 5.9 cm
  • Pituus: 14.3 cm
  • Paino: 80 g

Videot

Arvostelut

Morakniv

Mora on yksi maailman suurimmista veitsien valmistajista. Sen historian alkoi vuonna 1891, jolloin mestari Eric Frost perusti veitsitehtaan. Siitä syntyi Moran suurin veitsiyhtiö Frost Knivfabrik. Vuonna 1912 kaksi muuta mestaria samasta kaupungista: Lock Anders Mattsson ja Krang-Johan Eriksson perustivat Eriksson&Mattssons Knivfabrikin. Molemmat yritykset: KJ Eriksson ja Frost Knivfabrik toimivat rinnakkain koko vuoden ja olivat kilpailijoita. 2000-luvun alussa KJ Eriksson osti Frost Knivfabrikin osakkeet, ja vuonna 2005 yhtiöt sulautuivat yhteen.

Moraknivin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu veitsien lisäksi kirveitä, piikiviä ja teroituskiviä. Myös eri teräksistä valmistettuja yksittäisiä teriä myydään erikseen.

Nykyään myös monet muut veitsenvalmistajat valmistavat mora-tyylisiä veitsiä. Morakniv-yhtiölle ominaista on, että se käyttää tuotteissaan teriä 12C27 ruostumattomasta teräksestä, UHB-20C hiiliteräksestä, Triflex-teräksestä tai erittäin kovasta (HRC 61) hiiliteräksestä laminoituna pehmeämmän seostetun teräksen väliin.