Morakniv Companion veitsi

18,90 

Kätevä yleispuukko

Oranssi
Punainen
Vihreä
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 7391846026655 Tuotetunnus (SKU): WES14069V Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Käteen erinomaisesti istuva värikäs laatupuukko. Tällä monikäyttöisellä yleisveitsellä hoidat lukuisat eri askareet: leikkaat, katkaiset, viimeistelet asennustyöt ja vuolet sytykkeet sekä makkaratikut.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Terä ruostumaton teräs / Kahva kumi / Tuppi muovi
  • Tupessa tyhjennysreikä ja vyökiinnike
  • Pituus: 21.8 cm
  • Terän pituus: 10.3 cm
  • Paino: 116 g

Videot

Arvostelut

Morakniv

Mora on yksi maailman suurimmista veitsien valmistajista. Sen historian alkoi vuonna 1891, jolloin mestari Eric Frost perusti veitsitehtaan. Siitä syntyi Moran suurin veitsiyhtiö Frost Knivfabrik. Vuonna 1912 kaksi muuta mestaria samasta kaupungista: Lock Anders Mattsson ja Krang-Johan Eriksson perustivat Eriksson&Mattssons Knivfabrikin. Molemmat yritykset: KJ Eriksson ja Frost Knivfabrik toimivat rinnakkain koko vuoden ja olivat kilpailijoita. 2000-luvun alussa KJ Eriksson osti Frost Knivfabrikin osakkeet, ja vuonna 2005 yhtiöt sulautuivat yhteen.

Moraknivin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu veitsien lisäksi kirveitä, piikiviä ja teroituskiviä. Myös eri teräksistä valmistettuja yksittäisiä teriä myydään erikseen.

Nykyään myös monet muut veitsenvalmistajat valmistavat mora-tyylisiä veitsiä. Morakniv-yhtiölle ominaista on, että se käyttää tuotteissaan teriä 12C27 ruostumattomasta teräksestä, UHB-20C hiiliteräksestä, Triflex-teräksestä tai erittäin kovasta (HRC 61) hiiliteräksestä laminoituna pehmeämmän seostetun teräksen väliin.