• Gik48DwoEeyiB93EFvNKrw-yXTgcnn1EeyMf0FgxqvKaw

Leki Aergon 2

109,90 

Kestävä Aergon 2 on valmistettu erittäin lujasta alumiinista. Erittäin kevyt ja reunaton vaelluskahva, jossa on todistettu mukavuus ja ergonomiset pitoalueet sekä integroitu turvasäätösilmukka.

Saatavuus: 4 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES6362736 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Leki Aergon 2

Täydellinen sauva lasketteluun. Uskomattoman kestävä Aergon 2 on valmistettu erittäin lujasta alumiinista. Aergon Thermo Tour -kahvat tarjoavat sinulle tarvitsemasi otteen ja mukavuuden. Speed Lock 2 -tekniikan ansiosta tangon pituutta voidaan helposti säätää myös käsineet kädessä.

Ominaisuudet:

Kahva - Aergon Erittäin kevyt ja reunaton vaelluskahva, jossa on todistettu mukavuus ja ergonomiset pitoalueet sekä integroitu turvasäätösilmukka. Lukitusturvahihna Nylon Neopreeni Suunniteltu erityisesti retkeilijöille, lyhyellä reunalla kiipeilyapuvälineiden säätämistä varten ja suurella reunalla jäisten nahkojen kaapimiseen. Voidaan helposti vaihtaa käsin. Kahvan laajennus Kädensijan pidennys helpottaa pitoa jyrkässä maastossa tai poikittain. Putken materiaalit Alumiininen HTS (korkein käsitelty akseli) 6.5 Speed ​​​​Lock 2 Plus TÜV Süd -sertifioitu säätöjärjestelmä toimii ulkoisella puristimella, joka mahdollistaa helpon säädön ja tarjoaa maksimaalisen pitovoiman. Big Mountain -sidontalevyt Erityisesti retkeilijöille kehitetty lyhyt reuna kiipeilyapuvälineiden säätämiseen ja pitkä reuna jäällisten nahkojen kaapimiseen. Voidaan helposti vaihtaa käsin. Flextip Tukeva kärki varmistaa oikean sauvan käsittelyn ja erinomaisen pidon melkein missä tahansa maastossa.

Arvostelut