Kupilka Muumi 37 kuppi

25,85 

Muumilaakson väellä koristeltu retkikuppi

Varasto loppu
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESMOOMIN37V Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Ekologinen Kupilka 37 on täydellinen kuppi retkelle ja luontoon.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 50% mäntysellukuitu / 50% kestomuovi
  • Konepesun kestävä
  • Tilavuus: 3.7 dl
  • Paino: 134 g
  • Koko: 74 x 112 x 180 mm

Arvostelut

Kupilka

Kupilka Oy:n kotipaikka on Kontiolahti. Se on perustettu vuonna 1996. Yrityksen virallinen nimi on Plasthill Oy. Sen päätoimiala on luonnonkuitikomposiittimateriaalien ja -tuotteiden valmistus.

”Kupilka on vanha nimi, tulee aikojen takaa. Jo muinoin nautittiin nuotiolla pienistä kupeista milloin kuumia, milloin muita makoisia juomia. Illan tullen kupponen, oma Kupilka oli kuin paras ystävä, jolla oli aikaa kuunnella… kuin järven aalloilla ja metsän puilla”.

 

Kupilka-tuotteiden eli astioiden ja -puukkojen pääsuunnittelija on teollinen muotoilija Heikki Koivurova. Hän on tunnettu maanläheisestä asenteestaan ja kauniista, mutta käytännöllisestä muotoilusta. Kupilka-tuotteita yhdistävät suomalaiset perinteet, uusin teknologia ja parhaat materiaalit. Laadusta tinkimättömän, toiminnallisen ja kauniin tuotteen luominen ovat suunnittelun lähtökohdat.

 

Kupilkan materiaaleina ovat Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. Tuotteiden elinkaaren lopuksi ne voidaan palauttaa muovinkierrätyskeskuksiin, polttaa lämpöenergiaksi uunissa tai jauhaa uudelleen käyttöön.