Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Sukat Helsingin villasukkatehdas pitkävartiset villasukat

Helsingin villasukkatehdas pitkävartiset villasukat

31,50 

Kotimaiset pitkävartiset villasukat

37-39
40-42
43-45
Jäkälänharmaa
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESXKQWFH44271 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Kotimaiset pitkävartiset villasukat pitävät sääret ja jalat lämpöisinä ympäri vuoden. Villasukan kärki ja kanta on vahvistettu.

Suosittelemme käsinpesua, mutta myös 30˚konepesu soveltuu villasukille.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 70% villa / 30% polyamidi
  • Mulesing-vapaa lampaanvilla
  • Varren pituus: 40 cm

Helsingin Villasukkatehdas

Helsingin Villasukkatehdas Oy on Suomen ainoa perinteinen villasukkatehdas. Tuotannossa yhdistyy uskolliset 50-luvun neulontakoneet tarkkaan käsityöhön. Lopputuloksena on hyvin jalkaan istuva, erittäin rankkaa kulutusta kestävä ja hyvin lämmittävä villasukka.

Villasukissa käytettävä villa on eettisesti tuotettua uusiseelantilaista lampaanvillaa (mulesing-vapaa) sekä noin 10% suomalaista lampaanvillaa. Villa pestään ja käsitellään Iso-Britanniassa, josta se matkaa paaleina pirtin kehräämölle Jämsään, jossa siihen sekoitetaan polyamidi ja kehrätään langaksi. Villasukat valmistetaan alusta loppuun asti Helsingissä.

Yritys arvostaa ennen kaikkea suomalaista työtä ja rauhallista työilmapiiriä. Jokainen tehtaalta lähtevä villasukkapari tarkistetaan työntekijöiden toimesta yksitellen, sillä korkea ja tasainen laatu on yritykselle kunnia-asia. Suomalaisesta työstä tehtaalle on myönnetty Avainlippu-merkki.