Etusivu Retkeily ja Vaellus Ensiapuvälineet ja hygienia Heat-it Hiitti 200 lämpöpakkaus

Heat-it Hiitti 200 lämpöpakkaus

18,90 

Tehokas lämpöpakkaus

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WESRBYGRY45537 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Lämpöpakkaukset ovat lämpöenergiaa varaavia monikäyttöisiä lämmönsiirtäjiä. Lämpöpakkauksen sisällä olevaa bi-metallilevykettä taivuttamalla liuokseen varautunut energia muuttuu lämmöksi ja liuoksen olomuoto muuttuu suolaksi. Lämpöpakkaus lämpenee ja saavuttaa n. 50–60 asteen lämmön.

Lämpöpakkaus ei sisällä käyttäjälleen tai ympäristölle haitallisia yhdisteitä. Jos lämpöpakkauksen sisältöä joutuu kosketuksiin ihon, silmien tai vaatteiden kanssa tulee alue huuhtoa runsaalla vedellä. Tuote on pakattu PVC- muoviin, joten sitä on käsiteltävä huolellisesti pakkasessa.

Heat-it

Heat-it on vuonna 1990 Veikko Plantingin perustama kylmäsuojaamiseen ja lämpöpakkauksiin erikoistunut yritys. Veikko innovatiivisena ihmisenä yhdisti lappilaisilta saamiansa oppeja ja nykyteknologiaa ja syntyi ensimmäinen kylmäsuojausviitta, jossa oli piirteitä lappilaisten käyttämästä Lukka-asusteesta.

Yksi ensihoidon haasteista oli potilaan nesteytys kylmissä olosuhteissa. Puolustusvoimat kääntyi Veikon puoleen ja hän kehitti lämpöinfuusion, jossa elementit olivat lämpöeristetty kuori, Hiitti 1000-lämpöpakkaus sekä infuusiopussin päälle laitettava painemansetti.