Etusivu Retkeily ja Vaellus Vaatteet Kyllästeet ja vahat Grangers Performance Repel Plus 275ml

Grangers Performance Repel Plus 275ml

19,90 

Pidennä vaatteen ikää suihkutettavalla vedenkestävällä ratkaisullamme. Se on ihanteellinen konepestäville tai kosteutta siirtäville kankaille, ei sisällä fluorihiilivetyjä ja on täydellinen Gore-Tex®, eVENT® ja kaikille muille vedenpitäville vaatteille.

Saatavuus: 15 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 0799756006557 Tuotetunnus (SKU): WESGRF150 Osasto:

Tuotteen kuvaus

Ylivertainen suihkutettava vedenkestävä ratkaisu kaikille vaatteille

Paranna vaatteesi kestävyyttä ylivertaisella vedenkestävyydellä! Suihkutettava vedenkestävä ratkaisumme on erityisesti suunniteltu parantamaan vedenkestävyyttä missä tahansa vaatteessa, joka ei ehkä sovellu konepesuun. Sitä suositellaan myös vaatteille, joissa on kosteutta siirtävä teknologia. Ihanteellisen Gore-Tex®, eVENT® ja kaikille muille vettähylkiville kankaille.

Arvostelut

Grangers

Grangers on vuonna 1936 perustettu brittiläinen yritys, joka valmistaa kylläste-, pesu- ja hoitoaineita tekstiileille, kengille ja ulkoiluvarusteille. Yritys kehitti vuonna 1947 ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen.

Grangers korostaa, että ulkoiluvaatteiden ja kenkien pitkä käyttöikä on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin. Grangersin pullot valmistetaan meriin kertyneestä muovista (Ocean Waste Plastic). OWP-pullot ovat kierrätettäviä eivätkä sisällä lainkaan ensiömuovia.

Grangersille myönnetty Bluesign® -merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia. Tuotteet valmistetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti omalla tehtaalla Derbyshiressä Isossa-Britanniassa. Tuotteita ei testata elämillä ja ne ovat PFC-vapaita.