Etusivu Retkeily ja Vaellus Vaatteet Pesuaineet Grangers Merino Wash villapesu 300 ml

Grangers Merino Wash villapesu 300 ml

10,90 

Villavaatteiden pesuaine

Saatavuus: 18 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 0799756006540 Tuotetunnus (SKU): WESGRF82 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Erityisesti merinovillaisille vaatteille ja asusteille suunniteltu pesuaine. Säilyttää villan omat luontaiset ominaisuudet eikä liuota kuiduista tärkeitä rasvoja pois.

Käyttöohje:

  1. Sulje vetoketjut ja tarranauhat
  2. Ravista pulloa ja kaada oikea määrä Merino Wash- ainetta pesukoneeseen. Käytä yksi korkillinen yhteen koneelliseen tai puoli korkillista käsinpesuun
  3. Pese vaatteen pesuohjeiden mukaisella ohjelmalla johon sisältyy huuhtelu. Älä käytä huuhteluaineita
  4. Anna kuivua narulla

Arvostelut

Grangers

Grangers on vuonna 1936 perustettu brittiläinen yritys, joka valmistaa kylläste-, pesu- ja hoitoaineita tekstiileille, kengille ja ulkoiluvarusteille. Yritys kehitti vuonna 1947 ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen.

Grangers korostaa, että ulkoiluvaatteiden ja kenkien pitkä käyttöikä on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin. Grangersin pullot valmistetaan meriin kertyneestä muovista (Ocean Waste Plastic). OWP-pullot ovat kierrätettäviä eivätkä sisällä lainkaan ensiömuovia.

Grangersille myönnetty Bluesign® -merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia. Tuotteet valmistetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti omalla tehtaalla Derbyshiressä Isossa-Britanniassa. Tuotteita ei testata elämillä ja ne ovat PFC-vapaita.