Etusivu Retkeily ja Vaellus Vaatteet Kyllästeet ja vahat Grangers Footwear Repel plus kyllästespray 275 ml

Grangers Footwear Repel plus kyllästespray 275 ml

19,90 

Vedenpitävä jalkinekylläste

Varasto loppu

EAN: 0799756006311 Tuotetunnus (SKU): WESGRF201 Osasto:
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Grangers Footwear Repel plus on suihkutettava jalkineiden kyllästespray. Soveltuu nahka-, mokka-, nupukki- ja kangaskengille. Repel Plus luo pitkäkestoisen vettä hylkivän pinnan, suojaten kenkiä sateelta, lialta ja tahroilta.

Tekniset tiedot

  • Tilavuus: 2.75 dl
  • Soveltuu Gore-Tex® -materiaaleille

Arvostelut

Grangers

Grangers on vuonna 1936 perustettu brittiläinen yritys, joka valmistaa kylläste-, pesu- ja hoitoaineita tekstiileille, kengille ja ulkoiluvarusteille. Yritys kehitti vuonna 1947 ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen.

Grangers korostaa, että ulkoiluvaatteiden ja kenkien pitkä käyttöikä on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin. Grangersin pullot valmistetaan meriin kertyneestä muovista (Ocean Waste Plastic). OWP-pullot ovat kierrätettäviä eivätkä sisällä lainkaan ensiömuovia.

Grangersille myönnetty Bluesign® -merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia. Tuotteet valmistetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti omalla tehtaalla Derbyshiressä Isossa-Britanniassa. Tuotteita ei testata elämillä ja ne ovat PFC-vapaita.